Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hastaları yeni ehliyet kanununa göre ehliyet alamayacaklar mı?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Şizofreni hastaları yeni kanuna göre ehliyet alamayacaklar mı.birileri bu konu hakkında birşey biliyor mu?

ehliyet hassas konu oluyor . doktorun uzun suredır senı tanıyorsa ilaçlarını kullandığını ve sürücü olur kanaati varsa sürücü olur raporunu yazabilir

Yeni bilgi öğrendim bugün doktorumdan . Depresyon rahatsızlığı bile sıkıntılı şuan acele etme yeni düzenlemeler olucak biraz bekle ehliyet için dedi . Mağdur çok kişi var dedi

Bende de durum şu; ehliyetim Wardı sonra %80 şizofren (çalışamaz)i raporu aldım ehliyetimi iptal ettiler. Şimdi %45 çalışabilir raporum war ehliyetimi geri alabilirmiyim?

depresyon rahatsızlığında bile sıkıntı çokmuş .. bekle derım yenı düzenlemeyi

Erkankss

kardeş nasıl yapacan il sağlığa sevk edilmeden aile hekiminden aldığın rapor geçerlimi acaba senin için
ben zaten alamıyorum da :S

şizofreni raporum var,ehliyet için sorunsuzca rapor aldım

şizofreni raporum var,ehliyet için sorunsuzca rapor aldım.raporda sürücü olmasında herhangi bir engel yoktur , sürücü olur yazıyor..

raporunuz yüzde kaç?
benimki %80 tedaviyle düzelmeyen ağır özürlü..bende alabilirmiyim acaba, geçirdiğiniz süreci anlatırmısınız?

Bende bir ay önce engelli ehliyeti için başvurdum bana ehliyet alamaz şerhi koydu anksiyete bozukluğu var bende size nasıl vermişler ki

arkadaşlar vallahide billahide bugün aldım,az önce..sağlık ocağından..çıktım doktorun karşısına..ehliyet için rapor almak istiyorum dedim..sistemini açtı,,siz şizofreni tedavisi görüyorsunuz dedi..biraz vaktiniz varsa konuşalım dedim..yanımda yönetmeliğin çıktısında götürmüştüm..konuşalım dedi..kendisine % 45 paranoid şizofreni raporum olduğunu,fakat ilaçlarımı akşamları düzenli kullandığımı..yönetmelikte de 6 ayda bir kontrol şartıyla şizofreni hastalarının doktor insiyatifinde ehliyet alabileceklerininin yazılı olduğunu gösterdim..adam konuştu benimle..genel halime konuşmama baktı sanırım..direk sürücü olur raporu verdi..uzmana göndermedi..arkadaşlar her şey doktorun elinde..

ilac raporunuz varmıydı şu 2 yıllık olanlardan yada aile hekimine hastalıgınızla ilgili bu güne kadar ilac aldımı sistemden nasıl gördü

ilaç raporum vardı..xeplion iğne için..ayda bir vurulan şizofreni iğnesi..ayrıca başka psikiyatri ilacıda kullanmaya başladım..sağlık kurulu raporumda var şizofreni....

fringe

Varsa nolmuş olsun

Ehliyete yazılirkende bahsedersen o hastalıktan alırsın ehliyeti kesin

Son düzenleme:
furkan-)

merhaba engelli raporu yenilenmiş olursa digeri iptal olur mu bilmiyorum. Kimisi istediğini istediği yerde kullanıyor. Raporların takibi yapılıyorsa a sorun çıkabilir. Y yapılamıyorsa kullanilir

Karmaşa içinde kaldım

Zaten vergi indirim rapor süreli vergi indirimi sürekli ama araç için alcam rapor kesin sürekli olur

Araç için alınacak oran belli %20
Hayatmücadelesi

furkan-)

O zaman sorun olmaz bence. Farklı rapor. Engel durumunu bildirir rapor olarak vergi indirimi için aldığınızi kullanırsınız. Araç için alınan sadece araç için geçerli olur. Ben de şu an sürekli var bunu hep kullanacağım.

Bende de durum şu; ehliyetim Wardı sonra %80 şizofren (çalışamaz)i raporu aldım ehliyetimi iptal ettiler. Şimdi %45 çalışabilir raporum war ehliyetimi geri alabilirmiyim?

Kardeşim merhaba senin %80 ağır engelli miydi raporun iptal ettiler? şimdi naptın aldınmı ehliyeti

Şizoafektif engelli raporu alıcam B sinifi ehliyetim iptal olurmu

Bilen arkadaslar varsa cewap yazarsa cok sevinirim heyete gircem doktora calisamiuorum desem %80 vercek ehliyet iptal edilirmi

Üst Alt