Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hastalığı ve manik depresif atak..?

kadir0612

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ilk önce sözlerime şu şekilde başlıyım ben %45 raporu olan sizofren hastası biriyim ve 3 senedir risperidon 3 mg kulanıyorum benim sorum şu aranızda benim dururmumda olan varmı bilmiyorum varsada bu konu bana yarar saglıyacagı gibi onlarada yarar saglar diye umut ediyorum.

arkadaşlar ben normal konusmayı bıle beceremezken birden bire çok iyi konusmaya başlıyorum din konusunda olsun anlıyacagınız her konuda bilgi sahibi oluyorum konuşmalarım ile cevremdeki insanlar bana zeki gözüyle bakıyor yani konusmalarım ile zekamı hemen belli edoyorum ama bu iyi konusmalarım sadece 6 7 ay sürüyor nedendir bilmiyorum ben kendi hastalıgım ile ilgili çok arastırma yaptım ama ne yazıkki kendi dururmum ile ilgili bi sonuca varamadım bipolar bozuklugu desem degilim çünkü bipolar manik dönemlerinde tutarsız konusurlar hızlı konusurlar cok para harcarlar asırı enerjik olurlar ama ben çok iyi konusuyorum bunu çevremdekiler söylıyor abim ablam annem babam işyerinden arkadaslar

ne olur bana bunun cevabını verin neden 5 6 ay iyi konusuyorum sonraki dönemlerde iyi konusamıyorum beyinde nasıl bişey meydana geliyor ?

bi tane kulanıyordum doktora bu skıntıları anlattım ve arıfay 5 mg yazdı yanı 2 hap kulanıyorum 1 rısperıdon 2 arıfay

kadir0612

Kardes bende sereguelx150 risberdal 1mg xanax1mg olfrex10 kullaniyorumda ondan sordum hastanede yattım mi

evet yattım bu hastalıgı ben fark edıp babama soyledım ve beraber psikiyatriye gittik 40 gün kadar hastanede yattım

IQ seviyesi manik dönemlerinnde 130 olurken depresif dönemlerinde 90"a kadar düşüyor sebebi ne olabilir .s

tesekkurler sizede geçmiş olsun ınsallah ben bu hastalıgı atlatacagıma ınanıyorum ve sızde buna can"ı gunulden ınanın

ben herzaman bu hastalıgn getirdigi skıntılara dayandım ve herzaman iyi bir hayat yaşamak için ugrastım ve bu hastalıgı birgül elbet birgün atlatacagıma ınanıyorum

Bu defresif bozukluk bende de var bende mi sizi aktif bozukluk var yosa

Üst Alt