Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hastalıkları çeşitleri..?

Halil377

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar devlet hastanesinde aldığım rabor da %65 Şizofreni f20.8(bağımsız) yazıyor ve ilaç felan da kullanmıyorum ne demek oluyor tehlikeli mi yoksa tehlikesiz Anlamına geliyor ayrıca kamuya engelli personele alımı ne zaman bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi hepinize mutlu huzurlu günler dilerim

selamlar bence tanılara teşhislere çok takılmayın. hayatınızın performansı önemli.

hastalıktan ziyade tehlikeli bir karakterinizin var olup olmadığını siz daha iyi biirsiniz.

kamuya uzun süredir engelli alımı yapılmıyor (yapılanların da çoğu torpil)

...

Benim de yüzde 40 raporum var ve ilaç kullanıyorum ömrüm boyunca da kullanmak zorundayım yoksa hastalık tekrarlıyor siz nasıl ilaç kullanmıyorsunuz onu anlamadım. İlaç kullanmadan mı iyileştiniz?

Ben namaz kılıyorum ama bu hastalık öyle bir hastalık ki ben iki kere atak geçirdim ikisinde de kendimi mehdi olarak düşünüyordum. Facebook u ben kurmuşum basketbolu bulan benmişim. Şarkıların sözlerini ve bestelerini ben yapmışım. Bu öyle bir hastalık yani çok ciddi bir beyin hastalığı ve bu düşünceler ancak ilaçlarla tedaviyle kayboluyor. Yani sizde de böyle düşünceler geçmedi mi aklınızdan neye göre şizofren dediler size? Kusura bakmayın fazla soru sordum size ama atlatan birini görünce şaşırdım umut oldu bana bir an için:)

Sevgili kardeşim umutlarını asla kaybetme asla ve asla fakat bende bunların hiç biri olmadı burda bahsetiğin olayların hiç biri bende olmadı kesinlikle ayrıca bu olay ben askerde bir çatışmadan dolayı ekstir etti fakat asla kaybetme umutlarını

Bende sizofreniyim yuzde altmisbes basit sizofreniyim . Bu hastaligin caresi yok mecburen bununla yasamayi ogrencez. Herzaman mantikli dusunmeliyiz ozel degiliz siradan hasta vatandasiz. Kendini mehdi sanan arkadas mehdinin alametleri var bikere babanin adi abdullah olucak :D mantikli dusunup bol okursak sizofrenin onune gecebiliriz. ne halisinasyon goruyom ne ses duyuyom sade enerjisiz hissediyom kendimi . Sade bitanede hap kullaniom rexapin 10 mg.

2 sene icerisinde en az 4 5 atak geçirdim sanirirm hepside uzun soluklu olup doktorumun kapısına dayandım 2 kere biri 28 diğeri 25 gün olup 2 kez hastane yatisim oldu hayat gerçekten garip nerelerden nereye buraya yazmak sayfayı bulmam cok iyi geldi insanın içini dokesi geliyo 🖐️

Üst Alt