Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hastasıyım. EKPSS sınavına girebilir miyim?

selocanlar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
ben /70sizofrenım arkadaşlar 45 yasına gırdım,ben bu sınava gıre bılırmıyım,çalısamayacagı alan boş bırakılmış,agır ozurlu yazıyo,kılavuz yayınlanmadı dıyorlar,bu klavuz benım işime yararmı,klavuzu butun engellı kardeşlerım beklıyormu ne zaman yayınlanacak,,kuraya bende gırebılırmıyım,sosyal hızmetlere ne zaman gıtmelıyım,daha once hıç gıtmedım,yardımcı olan arkadaşlaradan rabbim yardı8mcısı olsun,şifre alıcakmısız bıde

Veli rapor bölümünde o kısımlar boş olabilir sınavdan önce çalışabilir ibareli rapor alırsan senin için daha iyi olur, sınava girip atanırsan ve kurum seni bu rahatsızlıktan dolayı tekrar heyete gönderirse ki böyle bir hakkı var kurumların raporuna çalışamaz ibaresi eklenirse kazansan bile kuruma ataman yapılmaz o yüzden sınava daha süre varken hallet derim.

sallayın hepınız,yalan dogru,kula kul olmadan yaşamayı ne zaman ogreneceksınız,sadece sızdemı var buı bılgı,sız bırbırınıze yardım edınkı allahta kulda sıze yardım etsın,alaya gelınce kımse kımseden ustun deyıl,her kışı kendıyle alay etsın,

Soru sormuşsun yanıtladık madem öyle genele konu açma arkadaş . Kim kime kul, ne sallmasından bahsediyosun. Sallamaya gelince sen iyi sallamışsın. Bu gereksiz sallamaların devam ettiği sürece hiç bir kurumda çalıştırılmazsın.

ekps sınavına yenı yonetmelık dıyomuşkı

raporda çalısabılecegı alanlar belırtılmelı,ibaresı varmış bu yonetmelıkte?ben 2008 aldım çalısabılır kısmı boş bırakılmış,yenı rapormu alıcaz, bıde sureklı agır engellı yazıyo raporda,
bılıgılı arkadaşlar yazarsa sevınırım tşk

çalışamaz ibaresi yoksa o boş bırakılan yerde sorun yok. sen ekpss kazanıp yerleştirildiğin zaman kurumla irtibata geçeceksin. evraklarını teslim edip komisyona gireceksin. orda genel durumuna bakıp senin yapabileceğin bir iş verecekler. raporun sürekli ise ve çalışamaz ibaresi yoksa tasalanma sınavına gir gerisi çok basit

EKPSS ile ilgili olarak alınacak raporda çalışamaz kısmı boş ise hiç bir sorun olmaz. Bunun yanında istihdam kısmında EVET yazmasıda gerekmez.
Yakında zaten kılavuz yayımlanır o zaman daha detaylı bir şekilde bilgi sahibi olunabilir.

muhendıs,
kılavuz yayınlandı deyılmı,benım gırebılecegım soylenıyo sence ne olur grermıyım,tv.bakan acıkladı 2012 gırenler,yıne aynı gırecekler dendı,ama ben o zaman gırmedım,rapor 2009,çalısabılır kısmı boş,yarın bekle dıyorsun yarın ne olucak ?

benım agır ozurlu raparum var kurayla gırecem çalısabılır kısmı boş,bırakılmış sayın bakanımız bu sıkıntı yaratır dıye,herkes yenı rapor çıkarmay6a kalkar dıye bundan vaz geçtıo bunu acıkladı resmı gazetede,ben ılk okul mezunuyum,raporum sureklı,/80 şizofrenım,benım aıle ve sosyal polıtıkalar bakanlıgıona ,12, mayıs basvuru tarıhı oldugu için O ZAMANMI GIDMELIYIM? aıleve sosyal polıtıkalar ılçe mudurlugune? on kayıt beyan namesını tahhutlu çıkarmalıyım,?oradakı memurlar benı osym yonlendırecekmıdır,,bu konuda bılgı ıstıyorum,tum arkadaşlara tşk şimdiden,sankı bız cuzzamlıyız kımse akıl vermıyo:(

rahatsızlığın psikolojik olduğu için şizofren demişsin mutlaka çalışabilir yazacak raporun olmalı..kurraya girecekler o dediğin tarihte gidicek şimdi yapacağın birsey yok..hem rapor çıkarmaktan neden korkuyorsun %80 raporun var düşerse %60 olsun ne olacak yeterki çalışabilir yazsın

korkumdan deyıl muhendıs çalısabılır yazması sart deyıl dedı bakan resmı gazetede,ıstıhtam kısmı boş olsun atandıgın zaman kurum senden çalısabılır kısmını ekletmenı sıtıyo,okur yazarlıgım var,atamam yapıldı dıyelım,atandıgım kurum benden çalısabılır kısmını ekletmemı ıstıyo,onu8 demek ıstedım korkmuyorum,uzak orası bana bakan acıkladıya gerek yok dıye,yenı rapora?

kardeşim bende yeni 2 hafta önce aldım raporu % 91 ortopedik agır özürlü sürekli ,bendede çalışabilir hanesi boş,bende kuraya müracaat edeceğim sıkıntı yapma yaaaa olduğu kadar,olmadığı kader :)

rahat olun arkadaşlar

"Sayın ..................Bakanlığımıza yapmış olduğunuz bilgi edinme talebiniz incelenmiş olup, talebiniz ile ilgili olarak Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz ile yapılan yazışma sonucunda; EKPSSye başvuruda mevcut engelli sağlık kurulu raporunuzun % 40 olmasının yeterli olduğu, başvuru sürecinde İstihdam kısmı boş ibaresinin dikkate alınmayacağı bildirilmiştir.Bilginize sunar, iyi günler dileriz.T.C.Aile ve Sosyal Politikalar BakanlığıBasın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği"
bızımdee okmumamız var kımse yardım etmesede bu genelge bızım içinde gecerlı bızde ınsanız,
muhendıs?
oku bak?
ınsana yardım etmıyorsan yanıtma gunah muhendıs efendı

Son düzenleme:
Üst Alt