Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hastasıyım. Evde bakım maaşı alabilir miyim?

YUNUS_34

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Böyle bir site hazırladığınız için teşekkürler. Ben devlet memuru olarak 2011 yılında adi malül olarak emekli oldum. raporumda da şöyle yazmaktaydı. tedavi ile işlevselliği düzelmeyen, kronik nitelik kazanmış depresyon ve yaygın anksiyete bozukluğu. bunun sonucunda emekli oldum. ve bana maaş bağlandı. şu an 1100 tl almaktayım. evde 5 kişiyiz, annem, babam, ablam, abim. babam işçi emeklisi. günde 20 tane ilaç almaktayım. şimdi benim hastalığın teşhiside değişti şizofreni teşhisi koydu doktorlar, şimdi ben bakıcı maaşı alabilirmiyim. alamazmıyım? sevgi ve saygılarımla.

Alamazsın çünkü felçli veya sakat olman lazım
bendede psikotik bozukluk var başvurduk bakım maaşına 2 kere red edildi
alman için günlük ihtiyaçlarında başkasından yardım alman lazım mesela tuvalete giderken dışarı çıkarken yemek yerken
saygılar

alırsın agır özürlü raporu alırsan baglanır kardeş

alan arkadaşlar var mirhat yanlış yönlendirme arkadaşı
mirhat 2 defa red oldu diyorsun agır özürlü raporu alabildinmi alamadıysan daha öncce başvurdugun hastaneyi degiştir araştırma hastanesinden almayı dene orda verirler rapor

Üst Alt