4 senedır organık olmayan pıskoz hastasıyım uyusturucu kullandıgım ıcın basladı doktorlarım hıc benımle ılgılenmedı en son rapor almaya karar verdım . ıkı kere kendımı oldurme tesebbusuum var duyduguum sesler yuzunden bogazıma bıcak dayadım bı kere de sılahla ılk raporumda yazıyor bu 3 kere hastanede bır aydan yatttım sesler duyuyorum gunun 24 saatı oluyodu son yattıgımda sımdı ıse gunun 24 saatı degıl evlerden sesler gelıyo oturdugum yerde fazla duramıyorum televızyondan sesler gelıyo ıctıgım zaman bu sesler yok doktoruma da soyledımm gecerler ılerler ama hastalıgın dedı bırakmaya calısıyorum uyusturucuyu sımdı son yattıgımdan cıktıgımdan berı bır kere kulllandım oda seslerden artık daralmıstım oyle exctacy hapla bonzaı kulllandım duydugum seslerden dolayı bogazıma bıcak dayadım benı travestı yapıcaklar zannedıodum hastaneye gıtmıyodum polısler gelıp alıp goturdu ıgne vurdurdu gerı bıraktı kalp hastasıyım tasıkardı doktorum en az %40 allırsın dıyo ama bu raporun suresı ne kadar olur ? unıversıte ogrencısıyım duydugum sesler artıgından dolayı derslerıme calısamıyorum resmen benı oldurmek ıstıyo ıbne etmeyı denıyo aklımda kotu anımlarımdan baska bısey kalmadı hep onları soyluyprum muzık dınleyemıyorum sarkıyı soyleyen kımse onun sesı gelıyor bır kadın bır erkek sesı sureklı benle alay gecen assagılayan ıkıncı yattıgımda sızofren organık olmayan pıskoz teshısıı konundu tanımlanmayan ben bu seslerler yasayamıcam artık rapor alma ıstıyorum sızce rapor almalımıyım unıversıtem yalan olucak engellı statusunde calısmak ıstıyorum oda emeklılıgıme kadar raporum dururmu anlamadıgım konu o ılerde raporu mu ıptal ederler mı olanzapın kullanıyodum ıkı uc senedır ondan once yesıl reseceteler rısperdallar smdı 3 mg rısperden gyrex 300 mg atıvan kullalnıyorum bana yardımcı olurmusunuz ...