Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren organik olmayan psikoz ile hangi oranda rapor verilir?

oguz_1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
4 senedır organık olmayan pıskoz hastasıyım uyusturucu kullandıgım ıcın basladı doktorlarım hıc benımle ılgılenmedı en son rapor almaya karar verdım . ıkı kere kendımı oldurme tesebbusuum var duyduguum sesler yuzunden bogazıma bıcak dayadım bı kere de sılahla ılk raporumda yazıyor bu 3 kere hastanede bır aydan yatttım sesler duyuyorum gunun 24 saatı oluyodu son yattıgımda sımdı ıse gunun 24 saatı degıl evlerden sesler gelıyo oturdugum yerde fazla duramıyorum televızyondan sesler gelıyo ıctıgım zaman bu sesler yok doktoruma da soyledımm gecerler ılerler ama hastalıgın dedı bırakmaya calısıyorum uyusturucuyu sımdı son yattıgımdan cıktıgımdan berı bır kere kulllandım oda seslerden artık daralmıstım oyle exctacy hapla bonzaı kulllandım duydugum seslerden dolayı bogazıma bıcak dayadım benı travestı yapıcaklar zannedıodum hastaneye gıtmıyodum polısler gelıp alıp goturdu ıgne vurdurdu gerı bıraktı kalp hastasıyım tasıkardı doktorum en az %40 allırsın dıyo ama bu raporun suresı ne kadar olur ? unıversıte ogrencısıyım duydugum sesler artıgından dolayı derslerıme calısamıyorum resmen benı oldurmek ıstıyo ıbne etmeyı denıyo aklımda kotu anımlarımdan baska bısey kalmadı hep onları soyluyprum muzık dınleyemıyorum sarkıyı soyleyen kımse onun sesı gelıyor bır kadın bır erkek sesı sureklı benle alay gecen assagılayan ıkıncı yattıgımda sızofren organık olmayan pıskoz teshısıı konundu tanımlanmayan ben bu seslerler yasayamıcam artık rapor alma ıstıyorum sızce rapor almalımıyım unıversıtem yalan olucak engellı statusunde calısmak ıstıyorum oda emeklılıgıme kadar raporum dururmu anlamadıgım konu o ılerde raporu mu ıptal ederler mı olanzapın kullanıyodum ıkı uc senedır ondan once yesıl reseceteler rısperdallar smdı 3 mg rısperden gyrex 300 mg atıvan kullalnıyorum bana yardımcı olurmusunuz ...

Sendeki "maddeye bağlı psikoz" hastalığı Allah yardımcın olsun Özür derecesi için sabit bir oran veremem Mesela ben de şizofrenim ama %45 engelliyim.

arkadaşım ben madde ye bağlı olmadan atipik psikoz teşhisi almıştım. Hastalığım kronik olduğu için %45 sürekli raporum var. Şu anda devlet memuruyum çok şükür üni diplomasını da almak üzereyim sesler duymuyordum ama ben tuhaf krizler yaşadım halen daha yaşadıklarımın etkisi var bende. Psikoz çok geniş bir yelpaze dir. Bence rapor al; Göreceksin iş hayatı sana iyi gelecek

bende maddeye bağlı olmadan organik olmayan psikozum 10 yıldır cinleri görüyorum ve hala daha görüyorum
ALLAH yardımcın olsun inşallah alırsın ve iş hayatına girersin
işe girince kafa dağılıyor ister istemez biraz iyi oluyorsun

Abi çok saolun bende cinleride görüyorum ama tıp ta bunlar halisilasyon dıye gecıyo hastanedede gordum maddeyı bırakıcam son olarak kan testı yapıyolarmıs raporuma engel olur mu sızce sımdı basvursam en son yakın zamanda kullandım sesler gıdıyor dıye cama vuruyolar sesler duyoyorum bu seslerın gercek olma ıhtımalı yok dıme rıhannayı bıle duydugum oluyo cınler konusunu nasıl acıkladı doktor

organık olmayan pıskoz maddeye baglı olan degıl mı ? senınkı neye baglı cıkmıs skolyoz

benım annemdede el yıkama ust degıstırme hastalıgı varmıs kronıklık bu mu oluyo aılemde bı tane daha boyle hastalık gecırmıs bırı var

annemde sureklı pıskıyatrı ılacları kullanıyor

rapor aldın skolyoz organık olmayan benımkıde

iyi akşamlar ben psikoz hastasıyım 100de45 engelli raporum var 4 yıldır ilaç kullanıorum ama hastalıgım hala gecmedı ilacla tedavi düzelen yazıor raporumda 4 yıl once almısdım raporu ama hastalıgım hala gecmedı pıskolok 100de70 rapor verırmı bıde hastanede yatmak zorundamıyım tesekkurler

bendede çoğul madde kullanımına bağlı psikotik bozukluk var
alkol esrar kullanıodum 18 yaşında yakalandım bu hastalığa
18 27 31 yaşlarımda 3 kere atak geçirdim
100 de 50 rapor verdi psikiyatri doktoru
mesela atak zamanı düşündüğüm bi düşüncemi sölim
benim adım süleyman
allahın en çok istediği şey insan olup yeryüzüne inmekti bu yüzden sülo nun vücuduna girerek yeryüzüne iner
atak geldiği zaman kendimi direkman allah sanıorum

bende karnımdan sesler duydugumdan berı peygamber oldugumu dusunuyorum hayvanlarla konusuyorum

@mirhat raporun sureklımı surelı mı surelıyse suresı ne kadar

süresiz kardeş 2010 yılında aldım

ben atak zamanı sesler duymuom ama
halsinasyon görüom ama
mesela bizim burda bi kadın var yaşlı onu bi gözünü kör olarak görüodum
kadın kör deil ama

vay bende ozaman senın gıbı sureklı yuzde ellı rapor alırım dıyosun benımkıde senınkıne yakın bı hastalık hastalagımız da aynı bende rahat edıyım rapor alıyım doktor en az yuzde kırk dıyodu ama sureklı alabılırmıyım dıye dusunuyodum

temmuz 21 de denıcem bende rapor almayı kımse yazmıyo mırhat baska neler goruyodun

ben babamın hayalını rıhannnayı yaslı kapalı kadınlar onları gorup arap carsaflılar gorup konusuyorum senın kıde boyleydı yardmcı olsanız ne sevınırım

uzun burunlu esmer insanlar şeytanın
beyaz tenli ufak burunlu insanlarda benim kulum sanıodum

bende peygamber oldugumu dusunuyorum hayvanlarla konusuyorum eslerım var mıs cehennemde bıle bırakmıcaz dıyolar senı ben hemde hrıstıyan peygamberı oldugumu dusunuyorum sureklımıydı raporun senın sulalemde annemın babası babannem annem hep boyle sızofrenı hastaları

uyusturucu kullanmıyosun dımı artık

dedim ya kardeş sesler duymuorum
mesela bişe sölim atak zamanı
4589
9865
4567

bunları bi saniyede hesaplıorum mesela atak zamanı
esrar kullanmıorumda 15 20 günde bi 1 litre şarap içiorum

kağıt kalemle deil kafadan hesaplıyorum

bide şey sölim ben bursada yaşıorum
devlet hastanesine başvurdum bursada
doktor bana epkriz getirmen lazım dedi one dedim
bakırköyde yattına dair bi bilgi kağıdı dedim bu arada 4 kere yattım
19 27 31 32 yaşlarımda
epkrize 5 saniye okudu 100 de 50 yazdı engelli raporunu

bursada yaşıorum derken 2009 taşındık istanbul dan

dedim gibi ama ses duymuorum ama beynim yönetio sessiz

ben uzun yıllar hastane de yatmama rağmen süreli psikoz verdiler en başta sonra saolsun doktorum onu süresiz yaptı
cinleri görüyorum anlatıyorum
doktorlar gerçek olmadığını söylüyor bende gerçek olmadığını kabul ediyorum ama görüyorum elimde değil

ateş buzda da ne
biricik bi litre içiom

sadece cınlerımı goruyosun hastalıgında baska bısey yok mu ses duyma konusma o seslerle hayatını etkıleme falan fılan

baska bı rahatsızlıgın yok mu slozky sadece cınlerımı goruyosun

baska bı rahatsızlıgın yok mu slozky sadece cınlerımı goruyosun

on yıldır cinleri görüyorum ama onun haricinde diğer hastalıklarım da var mesela kifoz (kamburluk) ameliyatı oldum sırtımda bir sürü titanium vida var ameliyatım 10 saat sürdü
bir kolum diğer koluma nazaran on santime yakın kısa
gözümün birinde damar solukluğu var

ALLAH herkese şifa versin ama beni en çok yoran ne diye soracak olursan beynim
ameliyat zorluklar vs her şey gelip geçiyor ama beynimin içindekiler nebzi bir gram azalmıyor, cinleri görüp onların dünyasında yaşamak, onları çoğu zaman görmek nasıl bir duygu anlatamam
millet inanmadığı için pek kimseyle paylaşmıyorum

cin diye birşey yok kardeş hepsi beyninin bir oyunu beyin hasta yani beyin üretiyor

Kur'an-ı Kerim'de Cin suresi bile vardır. Peygamberimiz insanlara ve cin taifesine gönderilmiştir. Ben de paranoid şizofren olarak bunlarla ilgili bazı şeyler yaşamıştım. Ama saat 01:04 olmuş tırsıyorum...

ben goruyorum cınlerı ama sureklı degıl hocalara soyluyorum onların hepsı hayal dıyo bende temmuz 21 de denetımlı serbestlıgım var o bıtsın rapora basvurucam doktor en az %40 alırsın dedı bende engellı statusunde calısmaya baslıyım benım sureklı ses duyma var bır kadın bır erkek sesı surekklı benı oldurmek ıstıyo ders calısıcam duydugum seslerden kendımı veremıyorum bendede kuah bslangıcı var bel fıtıgınan amelıyat oldum belımde kreclenme var

F28 F29 Atipik psikoz Organik olmayan psikoz Tanımlanmamış yazıyor 5-6 ay her ay tedavi gördüm hala şikayetlerim devam ediyor.Ondan sonra 3 ay,3 ay daha ilaç Raporu verdiler ilaçlarım Akineton,Solian,Risperdal kullanıyorum.Kulağımda sesler duyuyorum ve Bazı şeyleri görüyorum.8-10 senedir var bu hastalık bende.Rapor için başvursam alabilirmiyim.

F28-F29 Atipik psikoz Organik olmayan psikoz bozukluğu Tanımlanmamış yazıyor teşhiste.14 aydır ilaç kullanıyorum Yüzde kaç rapor alabilirim

ikarabay

Ben beş senedir tedavi görüyorum ılk hastaneye yatış beş sene once toplam altı kere 20 ıle 40 arası hastanede yattım askerede almadılar doktorum bana en az yuzde kırk alırsın dıyordu bana ılk basta hafıf ılaclar verdıler akıneton rısperdal bı tane daha yesıl recete sımdı bır senedır greexy dıye bı ılac yutuyorum baslarda yutunca kıpırdaman ımkansız zamanla alısıyor vucud tabı seregual gıbı kullandıysan bana doktorum en az yuzde kırk verırler dedı ben altı kere falan yattım hastaneye yasamayı ogren onlarla ben cok rhatım sımdı arda konusuyorum konusmuyorum :cool: ben maddeden kalbım de durdu maddeyı bıraktım pıskolojık olarak cok rahatım sımdı

Engelli raporu çıkarınca is vermezler haberiniz olsun

Üst Alt