Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren ve şizoaktif hastaları EKPSS ile ilgili olarak birleşelim!

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadslar %80 agır özürlü şizofrenıyım ders çalışamıyorum ıcıme sıkıntı gırıyor ılaclardan dolayı calıstıgmıda unutuyorum bılıyorum bır cogumuz aynı sekıldeyız neden bızı normalengellılerle aynı sınava tabı tutuyorlar bır seyler yapalım hakkımızı arıyalım kursa yazıldım hıc bır sey anlamıyom cogum zaman ınsanların ısmını unutuyorum bızde bıze gore sorular sorsunlar gereken yerlere telefon açalım maıl atalım sınava az kaldı ve hakkımız yenıyor!!!

haklısın bizim zihinselden girmemiz gerek

maıl adreslerını bılmıyorum bılen arkadsllar varsa burda lınk versın hepımız atalım.bız normal ınsanlardan farlıyız aynı soruları bıze sormaları haksızlıktır.

Saskinlik icerisindeyim, bencillik ve hep bana rabbena düsüncesi hat safhada, almis basini gitmis. Ísitme kaybi olanlar (sonradan), görme kaybi yada kör olanlar (sonradan) bu engelli arkadaslar bile genel sorulara tabii iken (dogustan olmadiklarindan dolayi), sizler sonradan sizofreni oluyorsunuz ve kolay sorulardan memur mu olmak istiyordunuz, ayrimcilik istiyorsunuz öyle mi? Helal olsun, ayakta alkisliyorum sizleri.

sizde bi yandan haklısınız ama liseyi nasıl bitirdiniz merak ediyorum lise soruları ömss sorularından daha zor ?

suyum hanım ne varkı bunda sen akıl hastanesınde yattınmı hıc beynını ılaclardan sıfırlıyorlar yedıgın ekmekler bok kokuyor ve sacına bıt gırdıgı ıcn tras edıyorlar bunlar yasamnı ıstemem arkadslarımın bıle adını zor htırlarken kalkıp onca zor souyu nasıl yapabılırım buyrun elınız vıcdanıza koyun ve duşunun!!!

karagah ben lıseyı bıtırdıgımde gayet sağlıklıydım aynı saglıgım yerınde olsa zaten gıder calsırım bu sınava hıc gerek kalmaz

şizofrenı sonradan olmaz suyum hanım bızzat bunu doktorum soyledı bır gecmısı varmış hayatımızda cok ılerleyınce farketmısız

Afedersiniz ama bircok engelli arkasin hastaligi veya engeli sonradan oldugu icin sizin zor dediginiz sorulari cözdü, görmedigi icin okuyucu alan arkadaslar magdur oldu, bence siz biraz vicdanli olun, sizin hastaliginiz size göre zor, ben hastaligim veya engelim bana göre zor.

suyum hanım siz avukatmısınız sızene ben maıl atıp sonucunu beklıycem buna devlet karar verır sizi korkutan sey nedır ?

Ahahaha korkmak ve ben, bilip bilmeden neler yazarsiniz öyle, sinava girip yerlesen birine mi sordunuz bunu? :D Vicdanli degil bencil davraniyorsunuz bu kadar basit!

sana hak veriyorum illaki zordur şizofreni hap vs hertürlü beyni etkiler gecmis olsun dileklerimi sunuyorum .Lakin şöyle bir gerçek varki 3-5 maille size özel madde çıkarıcaklarını pek sanmıyorum hayırlısı olur inş sizin için.

vala ben ne kadar şizofren rahatsızlığı tanıdıysam çin gibiler bi gördüklerini bidaha unutmuyorlar. ayrıca işitme engelliler görme engelliler napsın. bir işitme engelli konusurken yazarken bile tam cümle kuramıyor. bu nasıl soruyu anlayıp cevaplayaibliyorsa o haliyle sizin hayli hayli anlamanız lazım diye dünüyorum...yinede deneyin şansınızı...

O zaman sınava değil kuraya girin madem yapamıyorsunuz neden bencillik yapıyorsunuzki?

Üst Alt