Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni atak döneminde yaşadıklarını hatırlaması normal mi?

Şamil67

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Atak dönemindeki hal algı davranışları kisacasi ne yaptığımı hatırlıyorum.sizde hatırlıyor musunuz?atak geldiğinde farkında olmadan kapılıp gidiyorum.bittiğinde farkına variyorum.

Ben atak dönemimde ne yaptıgımı hatırlıyorum fakat mantıklı şeyler yapmadıgım icin iyileşince aman Allahım bunca şeyi ben niye yaptım diye şaşıyorum

Ka

Kardeşim, evvela geçmiş olsun. Çalışamadığınızı , çalışırken yaşadığınız sorunları doktorunuza anlatın. Maddi açıcan çok zor durumda olduğunu da belirt. Sigara varsa söyle . Yardımcı olurlar kardeşim

ben hatırlıyorum fakat yaparken mantıklı mı doğru bir davranış mı ayrımı yapamıyorum. Atak geçince her şeyi mantıklı şekilde yorumlayabiliyorum

@dreamfail
Bende de aynı kader dostum işin korkunç tarafı ne zaman geleceği belli değil
Artı_Noksan
Zaten durum yazdığın gibi Allah sonucunu hayr eylesin sizde dua edin insallah .kader...

Ben duyduğum seslerle atağa giriyordum . 3 kez oldu atak sonra inanmayı bırakınca sese atak olmuyor artık. Kişiden kişiye değişir tabi nasıl olduğu.

ben ses duyduğumda mide ağrısı yanması oluyor

Şamil67 kardeşim 1800 günün dolmuşsa doktora anlat. Artık çalışamadığını , başlarına muhtaç olduğunu söyle emekli ederler.

Sizin Atak zannettiğiniz şey Atak Değil başka birşey... Atak farklı bir olay. Araştırın. İnternetteki makalelerden değil...

Üst Alt