Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni atak yaşıyorum, bazen 1 hafta sürüyor ve geçiyor! Bu normal mi?

Konular
48
Reaksiyonlar
205
Dünya ile bağım kalmıyor atakın kendiliğinden geçmesi normal mi? Sizde de oluyor mu? Etrafımdakileri ajan zannediyorum.

kardeşim bende bu kafaya girdim birkere. ama gerçek olmadığını çaktım 1 hafta sonra. birdahada olmadı. tüm şüphelerini kuşkularını kenara bırak. hiçbiri gerçek değil. ne ajanı dostum aklını başına al kimsenin senle uğraştığı yok.

Biliyorum fakat atak gelince öle düşünüyorum benim irademle alakalı değil sonra kendiliğinden geçiyor

ben hergün hayal kuruyorum görüyorum hergün halü görüyorum

İlaç kullanmayı bırakmışsın normal ama psikoz böyle yavaş yavaş başlayıp kalıcı hale geliyor.

Bende ilacı çok bırakmak istiyorum ama tekrar psikoza girerim diye korkuyorum.

Merhabalar kardeşim, psikoz atakları ben de yaşıyorum ancak bir hafta sürmüyor bir kaç saatte ve hafif veya orta şekilde geçiyor. Belki de senin hastalığın bipolar bozukluk olabilir önceden bir bipolar hastası tanımıştım dediğin gibi atakları bir hafta sürüyor ve ağır geçiyordu.

Son düzenleme:
bugün bu konu ile alakalı şöyle bir olay yaşadım. ehliyet sınavım vardı ve ben sınavı kaybettiğim. sınav salonundaki hocaya çok sinirlendim bu soruları benim kaybetmem için özellikle seçtiiğini soyleyerek biraz çıkıştım, ve sorulardan birisinde ambulans resmi vardı o an kendimi binadan çıkınca ambulans beni alacağından emindim. eşim de orda beni bekliyordu bana ambülans yok demesine rağmen ona inanmadım.bir anlığına eşimden bile şüphelendim oda bana numara yapıyo zannettim. taaki eve gelene kadar. şuan düşüncemin gerçek olmadğına inandım ancak o stres anında bunları gerçek olduğuna acayip inanmıştım. demekki stres altında içgörümü kaybediyorum diyorum . yani anlicanız birgün içinde hepsi oldu bitti. sizde benzer durum yaşadınız mi hiç.

Herr atak geçirdiğindebeyinde yıkım oluşuyor. Bunlarda beyinde küçülmeye sebep oluyor.

Üst Alt