Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni engeli %40'ın altında olan biri normal KPSS'den atabilir mi?

Skyline

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
10
Arkadaşlar benim ses duyma problemim var şizofreni diye geçiyor. Ama durumum kötü değil. Sadece ilk başladığında 2-3 kez halisülasyona girdim sonra sesin dediklerine inanmamayı öğrendim. Şuan ki durumum uzun zamandır aynı sadece ses duyuyorum başka bir problem yok. Ekpss içinde %40 engel lazımmış en az. Peki benim engelim %40'ın altında olursa ( daha raporum çıkmadı) normal kpss ye girip memur olabilir miyim ?

merhaba dostum geçmiş olsun... öncelikle engelli alımı bitmiş durumda yani engelli rpaorun yüzde 40 ı geçsede geçmesede sen normal kpss ye gir 70 ve üzeri puan almaya bak bende engelliyim şu anda nromal bir alıma müracat ettim kurrada adım çıktı müllakata girdim bakalım şimdi sonuç bekliyoruz...
ben artık bu ülkede engelli alımından ümidimi kestim. zamanında mağlum şahışlar sahte rapor v.s şeylerle girip girip atandılar bize gelince bitti ...

Skyline
sen hele bır tutturacak puanın olsun KPSSde
devlete kabul edılınce ozel gıbı olmaz tekrardan hastalanırsan o zaman rapor alırsın sımdı alma raporunu
en kotu gerı hızmete alırlar hastalıgınız agırlasırsa

ozmuşlu
GRAHAM BELL

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Hocam benim üniversiteyi bitirmeme 2-3 yıl var. o zamana kadar doktor ilaçları kesebiliriz iyileştin derse normal kpss den memur olabilirmiyim ?

benim bildiğim kadarıyla psikoz bile geçirmiş olsan da eğer aktif belirtilerin yoksa normal kpss den atabanbilirsin engelli raporunolsa dahi bir yanlışım varsa düzeltebilirsiniz

elif77

Hocam çıkmadı rapor . süreçte başlamadı daha . sadece edevlette doktorların tehşisi gözüküyor.

Kardeş başvuru şartlarında görevini yapmaya engel ruhsal hastalığı olmamak diyor.işte kazanırsan sorun çıkarmı raporda o var.

Üst Alt