Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni engelli abim için ağır engelli raporu alamıyorum..?

Dost35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yuzde 80 sizofreni engelli abim var hic bi isini kendi dusunup yapamiyor bazen saldirgan tavirlar sergiliyor eskiden manisa ruh ve sinir hastanesinde 15gun yatmisti annem vefat etti 65 yasinda babamla ben bakiyorum kardesime bende askere gidicem 2 hafta sonra agır engelli raporu vermiyorlar hic bi isini kendi yapamaz disari cikamaz surekli evde disari ciktiginda saga sola saldiriyor raporu yeniledigimiz halde yine agir engelli ibaresi yok anlatiyoruz durumu doktora napmamiz gerekiyor ben askere gidince yasli babamla ikisi kalcak evde saldirganlik var bisey olur diye korkuyorum hic bi kurum almiyor ben askerden gelene kadar bakmiyorlar agie engelli raporyda vermiyorlar dusunu yemegini bile ben yaptiriyorum eli ayagi tutmamasi lazimmis saka gibi

[FONT=sans-serif]öncelikle geçmiş olsun yok öyle bir durum eli ayagı tutmayacakmış filan. aldıgın raporda egır engelli ibaresi yok ise bulundugun ilin saglık müdürlüğüne gidip itiraz dilekçesi vereceksin itiraz edeceksin seni yazı ile baska hastaneye sevk edecekler orda hastanız kontrol edilip tekrar yeni rapor verilecek ondadad agır engelli çıkmassa rapor kesinleşecek ama eger çıkarsa iki rapor farklı oldugu için hakem hasteneye yonlendirileceksin oranın verdiği rapor kesin olacak.[/FONT]
[FONT=sans-serif]sen rapor verecek doktorlara bişey anlatmana gerek yok onlar bişey sorarsa cevap ver onun haricinde bişey konusma herhangi bisey danışmak istersen yaz bana bu konuda tecrubeliyim[/FONT]

Allah yardımcınız olsun. İtiraz edin. Önce bir psikiyatri doktoruna giderek te görüş alabilirsiniz.

Ben simdi 2 hafta sonra askere gidicem bu baya sürermi gelince yapsam askerden olurmu süresi varmi

@kunta
Sizinki ne kadar süre de oldu itirazdan sonra

Dilekce ornegini bana yazarmisin izmirde oturuyorum izmir il saglik mudurlugune gidip dilekce mi yazmam gerekiyor diyim bu saglik raporu sürekli ama 4 sene önce cikardik sorun olurmu itiraz ederken

guzel kardeşim elbette bu süreç iki haftadan fazla sürer siz askere gidecekseniz bi başkası yerinize işinizi takip edecek mecburen dilekçe örnegine gerek yok il saglık müdürlüğünde hazır yazılar var onlar sizi yönlendirecek yazı ile hastaneye

bir iki ay kadar sürer ikinci hastaneden agır engelli alırsanız birde üçüncü aşama hakem hastane işi var

ugrasması kolay işler değil ama uğraşınca oluyor

aynı olay benimde başıma geldi ilk hastane agır engelli vermedi itiraz ettim ikinci hastane agır engelli verdi bu sefer saglık bakanlığı hakem hastaneye yonlendirdi en sonunda hakem hastanede ağır engelli verdi

O zaman mecbur geldiğimde halletmem gerekicek inşallah olumlu sonuc alırım 6 ay yalnız kalcaklar içim hic rahat değil malesef

bence ay bekleme sen bir akraban yada br tanıdığın işleri devam ettirmeye çalışsın rapora itiraz süresi var sanırım 3 ay olması lazım tam bilemiyorum aldığın rapora itiraz süresi var

Rapora itiraz süresi varsa 3 sene oldu bu rapor yeni rapormu cikarmamiz gerekicek

Üst Alt