Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni epikriz örneği lazım..?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
şizofreni epikriz örneği lazım eğer varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

epikırızde hastalıgın yazar sadece tedavi görmüştür der yatan hastalara verilir

bendeki ekipriz farkli baya detaylı yazıyor öşikayeti,hikayesi,öz geçmişi,soy geçmişi,klinik seyir,günlük izlem gibi.bana da böyle bi ekipriz lazım nerden bulabilirim.

sizden bunu adli için mi istiyorsun yoksa doktor için mi. tedavi amaçlımı istiyorsun.

sende varmı epikrz varsa neler yazıyor.

sarı kanarya doktor için lazım ya kardeş varsa elinizde bi paylşın nette aradımda bulamadım.

ekipriz raporu iki şey için istenir. bir adli vakalar için sacvı yada mahkeme ister. ikincisi ise doktorlar ister. eger siz hastanede yattıysanız rahatsızlığınız nedir bilemem ama eger ki sizden isteniyorsa. yatmış olduğunuz hastaneden. isteyebilirsiniz. eger tedavi amaçlı istiyorsan yattığın servisten alabilirsiniz. ama adli vaka için diyorsanız onu yetkililer bilir arşivciler hastanenin. yada yatmış olduğunuz serviste görevliler bilir

kardeşim vardı bende kayboldu.doktora götürcek epikriz yok. sadece bana örneği lazım varsa epikirniz lütfen paylaşın

arkadaşım. her hastanın ayrıdır. yatmış olduğunuz hastanenin arşivinde mevcuttur. oradan çıkartabilirsiniz. hangi yılda yattığınız hangi doktora muayene olduğunuz hepsi mevcuttur. herkesin farklıdır. iç hastalıkları- kulak burun boğz- mide kalp- hepsi için farklıdır.

Bu kişinin maksadı belli, gözle görülür bir hastalığı yok Şizofreni den rapor almaya çalıştığı belli.

yardımcı olmaya çalışıp sorumlu olmayın , bu tarz isteklerde bulunanın niyeti iyi değildir

nagihan sennediyosun ya allah aşkına .benim zaten 100 vde 45 şizofrenidenraporum var.

başka türlü niye lazım olsun? madem raporun var hastaneden dosyanı iste arşivden bak..

olmayan şeyi vermezler gerçi..

her hasta için ayrı düzenlenir bu rapor. ancak yattığınız,tedavi gördüğünüz hastaden alabilirsiniz. geçmiş olsun..

Üst Alt