Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni F20.8 ne anlama gelir? Yüzde kaç oranında rapor alınabilir?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
şizofeni f20.8,diğer tanısıyla tedavi görüyorum ilaçlarımı ilaç raporuyla ücretsiz alıyorum.özürlü raporu alabilirmiyim bu hastalıktan

evet alırsın ben aldım. ankara devlet hastanesinden şizofreni tanılı yüzde 45 eğerki çalışamazsan yüzde 80 verir. senin isteğine bağlı.

bende aynı tanıyla tedavı oluyorum ve 2009 yılında malulen emeklı oldum.ehlıyetım ıptal edıldı.

Evet, ehliyet iptal ediliyor. SGK bir yazıyla durumu emniyet'e iletiyor, onlar da ehliyeti iptal ediyor.

saolasın oturanboğa peki %45 alırsam ehliyet iptal olurmu?ayrıca bu gün gittim hastaneye vergi dairesinden sevk istediler vergi indirimi için.

Vergi dairesinden sevk almanız sizin yararınıza. Sevkle giderseniz rapor için para almazlar. Aksi halde -mevzuata aykırı bir şekilde- ücret talep edebilirler!

Kişinin sürücü olup olamayacağı sürücü yönetmeliği'ne göre belirleniyor. Eğer o yönetmeliğe göre sürücü olmanıza mani bir durum yoksa, sorun olmaz...

peki bana da bi konuda yardımcı olabilir misiniz. f20.8 %45 şizofreni raporu olanlar ÖMSS ye girebilirler mi ??? bilgisi olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim..

Raporlarında "çalışabilir" yazarsa, girebilir.

Üst Alt