Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

🌈☀️Her yeni güne , güzel bir başlangıç diyerek uyanıyorum.

Son düzenleme:
Maneviyata İslam'a yönelin iyileşirsiniz şizofreni diye bir şey yok aslında synergy kendiyas' ı bir araştırın günlük yapılacaklar ve Tevbe metni var ben uyguladım işe yarıyor sesler durma noktasına geldi 7 yıldır ilaç kesmiyordu.

Romence öğreniyorum, bir yandan da bütünlemelere çalışıyorum. Keşke derslere biraz daha erken çalışmaya başlasaydım ama neyse artık, yapacak bir şey yok. :)

@Mara, soruları gördüğün için daha kolay, endişelenme. Bi de benim dediğimden farklı bir sınav çıkıyormuş xD Ben işaret dili diye bir dersten kaldım, ek sınava giricem. Bu sitede takılıp da o dersten kalmam ironik oldu 😁

Son düzenleme:
@Pickle, soruları görmedim aslında çünkü finallere girmedim. :D Doğrudan bütlere kaldım. :D Ama yapay zeka ile çalışması kolay oluyor, Romence için de bakıyorum. Google'ın uygulaması, ismi NotebookLM. Bir Gemini, bir Chatgpt, bir de buna giriyorum. Quiz oluşturması, flashcard hazırlaması falan çok güzel.

Kolay gelsin, turşu. :)

Hadi bakalım :cool: hem sınıf da az kişi olur.
NotebookLM'ye ders çalışırken bakıcam, kullanışlı bir şeye benziyor.

Yapay zekayla beyin MR'ı hakkında konuşurken bi anda "senin şu tarihte şu hastanede şu doktorla psikiyatri randevun var" demesin mi. Bi de bu konuştuklarımızı anlatsan iyi olur diyor pişkin pişkin. Zaten Youtube arkaplanda çalışırken ekran resmi alınca "youtube bu ekran resmini algıladı" diye uyarı geliyor, ondan bi gıcıktım xD

• Haha
Reaksiyonlar: Mara
Üst Alt