Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

Biraz takıntıyla geçti

@Tyler D., Müzik dinledim kahve sigara yaptım

@Ahmet T,
Doktorun hastaneye yatıralım seni falan diyo mu

Annemin kulaklığıyla müzik dinliyorum. Müzik dinlemeyi çok seviyorum. Çok dinlersen alırım diyo o yüzden sürekli dinleyemiyorum. Siz neler yapıyosunuz ?

Yarın ativan eczaneye gelir heralde. Bakalım pamuk gibi yumuşacık yapcak mı içince

Eczaneler saat 17.00 ' a kadar cumartesileri açık

Nòbetçi pazar günleri

Allah allah ben nasıl yanlış biliyorum şaşırdım doğrusu. eczanelerle kanka olduk neredeyse ama ben cumartesi pazar kapalı biliyordum

@kara duman, abi bugün eczacı aradı ilaçların hazır gel al hafta sonu ilaçsız kalma dedi. bende elimde var pazartesi alırım diye cevapladım. acaba şehir şehir mi fark ediyor anlamadım. valla 15 yıldır antipsikotik kullanıyorum ,ayağımın biri eczanelerde ama bilmiyordum. bugün yeni bir şey öğrenmiş oldum :)

@Ben_Claudius, Ben İstanbul için söylüyorum ben bildim bileli cumartesileri eczaneler açık sadece biraz daha erken kapanıyorlar.
Şehire görede fark ediyor olabilir tabi olmayacak bir şey değil.
Öğrenmenin yaşı yok çaktırma bazen ben yeni bir şey duyuyorum küçücük çocuklar biliyor ben bu kadar basit bir şeyi nasıl duymamışım diyorum normal şeyler bunlar😉

Üst Alt