Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları raporları ibraz etmeden abonelik açtırabilir mi?

hike06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar. ekpss ile memur oldum. tek başıma ev kiralamak istiyorum ama organik olmayan psikoz-şizofreni rahatsızlığım var.kimselere söylemem ev sahibi ve emlakçıda bilmesin istiyorum. bu halde abonelikleri (elektrik, su, doğalgaz) üzerime alabiliyormuyum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.iyi akşamlar

elektrik benim üzerime raporum var indirim yapmadılar bu ay 200 tl geldi fatura

bende alabılır mıyım
bende merak edıyoreum bole yasa varmı haber edın bana da sadece babamla kalıyorum oda gıdıcek yakında

hike06

Ben de şizofrenim, Engelli raporum var: %45. Siz söylemezseniz kimse sormaz. Abonelik de açtırırsınız, Bankada hesap da.

2022 maaşı alıyorsa kendi adına hesap açma taraftarı değilim

Ahmet T

Selam,

Hocam etiketlediğim arkadaş Memur olmuş; onun durumu için cevapladım. Yoksa Sosyal yardımlarla geçinen bir Engellinin durumu ne olur onu ben bilmiyorum.

Su aboneliğinde engelli kimliğinizi ibraz ettiğinizde indirimli ücretten faydalanıyorsunuz . Elektrikte ise engelli kimliğinizi ibraz ederseniz 3 aylık fatura erteleme imkanı yani borç nedeniyle 3 ay boyunca kesilmiyor . Doğalgaz da herhangi bir avantaj yok .

İnternet aboneliğinde de vergisiz ücrette % 25 indirim imkanı mevcut .

Ev sahibine veya emlakçıya bilgi vermenize gerek yok .

Üst Alt