Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastalığı için Rorschach ve IQ testi..?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Merhaba arkadaslar ben haseki hastanesinde engelli raporu almak iicin basvurdum ayku testi bidd rorschach testi gibi testler istediler agir ilaclar kullaniyorum bu testlere daha once giren arkadaslarim varsa allah icin yardim istiyorum simdiden herkese tsk ederim[/FONT]

Cevaplar kişinin ruh hali ve duygu düşünce biçimine göre değişir . Verilen testlerde kişiden kişiye cevap ve değerlendirmesi farklıdır . Bu testlerde cevap bu böyle anlat denilerek yardım yapamayız .
Psikolog eşliğinde olacağı için samimi ortamda cevaplarsınız.

mürekkep testidir rorschach testi ve artık şizofreni tanısında tüm hastahaneler kullanmaya başladı bunun yanında beyin görüntüleri de muhakkak çekiliyor, teknoloji ilerledikçe bunlarda makul olarak istenmeye başlıyor

yani diyelim doktorunuz sizin şizofreni olduğunuzu düşünüyor ama bu testlerden şizofreni olarak görünmüyorsa doktorlar bir yerlerde yanlış karar vermiş yada hasta da bir sıkıntı var demektir
diğer teste ise 550 soruluk bir testtir bunların hepsini ben çözdüm

sürekli sizi farklı sorularla birbiri ile ilişkili sorulara yöneltiyor eğer bir yerde yanlış cevap vermişseniz başka soruda aynı anlama gelen soruya yanlış cevap vermişseniz zaten hastalığınız türü bu şekilde meydana çıkıyor

ben her iki testte de şizofreni başlangıcı ve psikoz teşhisi konuldu + görsel ve işitsel halüsyonlar üst düzey yazıyor raporumda yani bu testleri istiyorlar artık ben bir yazımda yazmıştım

seni bilmem ama ben bu hastalığımından rapo alabilmek için de 3 ay hastanede tedavi gördüm ona göre kanaat getirdiler yani sistem değişiyor gittikçe zorlaştırıyorlar

Skolyoz23 abi testlerde ne gosteriyorlar biraz yardimci olmaniz adina size numarami gonderdim

Skolyoz23

ben sürekli rapor almak için 5 ay akıl hastanesinde yattım kale gibi epikıriz raporlarım var şizofreni tanısıyla yattım %80 raporum mevcut heyet epikırizleri gördü hiç sıkıntı çıkarmadı raporumu verdi

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM iyi gözün aydın almışsın raporunu bu uygulamalar şizofreni teşhisi ilk defa konulan kişiler için gerekli yani hayatında hiç şizofreni tedavisi ilaç dahi kullanmamış kişiler için gereklidir
siz zaten hasta iseniz size yapılmaz doğal olarak geçmiş olsun

Abi benimde solian 800mg serex 400 rexapin felan kullaniyorum simdi bu tedtlerde sorun cikar diye korkuyorum ne cevap veririm acaba sonra kotu olurmi diye

bana bunları sormadılar ben yüzde 80 özürlüyüm

Üst Alt