Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastalığına yakalanmadan önce böyle görünüyordum

Gözlerde hastalığın geleceğine dair işaretler var..bu fotoğrafı çekinirken herhangi bir kaygı bozukluğu var mıydı?

Yalnış anlamayın..sadece merakımdan soruyorum.

@dustypages,

kilo alımı bende de antidepresan ile birlikte arttı maalesef 90kg civarında iken bir anda 115 kg oldum

Yenisi de olsaydı ona göre farkı daha iyi görürdük. Öncesi , sonrası durumu.

maşallah hocam, kaç yaşında rahatsızlıgınız hayatınıza tam anlamıyla etki etmeye ve tedaviye başladınız?

26 yaşında tedaviye başladım.herşey ne yazık ki daha kötüye gidiyor.her geçen gün bir embesil görünüşüne doğru gidiyorum.daha ne kadar bu aşağılanmayı ve hor görülmeyi kaldırabileceğimi bilmiyorum.insanlar bir embesile benzediğim için çok kaba davranıyor.ama ben bi zamanlar iyiydim.gerçekten.

@dustypages,
hocam sizinle empati yapabiliyorum. benim de bir dönemim çok karanlık geçmişti. clonex ve yanında envai çeşit ilaç ve iğne kullandığım dönem 140 kiloya kadar çıkmıştım.Boyum uzun olduğu için pek sırıtmadı ama sabah kalktıgımda yüzüme baktığımda yabancı birisi varmış gibi gelirdi. gözlerimin feri gitmişti. iş arkadaşlarım tarafından dışlandığımı düşünüyordum. doktor sürekli istirahat raporu veriyordu evden hiç çıkmazdım. hiç bir işe yaramadığımı neden yaşadığımı sorgulardım. şimdi 110 kg oldum ve vücudum tam oturdu bir 10 kg daha verebilirsem benim için başarı olacak. ufak tefek sorunlarım var ama en karanlık dönem bir şekilde geçiyor. şuan da başka başka hezeyanlarım var sarmalın içinde gibi hissediyorum dönüp dönüp bir şekilde aynı noktaya geliyoruz. ama umut ediyorum bir gün bu hayat bize de gülümseyecek. maalesef hayatımız böyle sinüs dalgası gibi bir dibi görüyoruz bir çıkıyoruz. size şunu yapın iyi gelir diye tavsiye vermeyeceğim çünkü nasihatle tavsiye ile bu düşünceler geçmiş olsa psikologlar çoktan başarmış olurlardı. ama durum değerlendirmesi yapmanızı tavsiye ederim. hayat sizin hayatınız çevrenizdeki size kötü hissettiren insanların de canı cehenneme ne düşünürlerse düşünsünler

evet dostum.elimde olanlar için şükretmek lazım.ama elimden kayıp giden bir hayat var ve ne yapabileceğimi bilmiyorum.zayıflamaya çalışıyorum.en azından yüzüm eski fitliğine kavuşursa daha iyi olacak

Üst Alt