Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastası engelli memura kötü muamele..?

rosary

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
6
arkadaşlar merhaba

mebde engelli memurum çalıştığım yerde eski personeli kayırma engelli personele(bana) ağır iş verme gibi bir durum var. müdür ve müdür yardımcıları çok üstüme geliyor.özellikle bir tane müdür yardımcısı çok sıkıntı yaşatıyor bana.her işi benden bekliyorlar.engelli olduğumu unutuyorlar.işe başladığımdan beri 4 ay oldu. engelli personellerin korunacağına dağir kanunda var.fakat burda durumum hiç iyi değil.

ne yapmam lazım

bende de benzer durum soz konusu en yogun yerı bana verdıler dıger engellıler keyfı yerınde hatta normal memurdan fazla calıstıgım oluyor ama takmıcan elınden gelenı yapmakla mukellefsın kapasıtenın yetmıyecegı bırsey olursa bısey yapamazlar ama sen işi uzerıne yuklen baktın yapamıon sana basıt iş verirler. Benım suankı calıstıgım yerde zıhınsel engellı cocuk vardı mesela kdastroyu vermıser ıkı yıl denemısler yapamadı sımdı aldılar onu cok basıt iş verdiler. Ben yapamıyom deme elınden gelenı yap,helalınden olması ıcınde bıraz zorluklara gogus germen lazım.

Xeplion 150 kullaniyorum iğneyi vurulduktan sonra çok kötü oluyorum

psikolojik ilaclar agırdır bilirim ama bence kafaya takma asil memursan sende olması gereken şey başta iyi niyet kımse kımsenın ekmegıyle oynamaz o yuzden kafaya takma. Kafaya takman gereken sey nasıl faydalı olurum olmalı.İlaçlardan dolayı iş yapamıyorsan raporuna calıstıralamayacagı kısmı doktora doldurt. Sana basit iş versinler.

Meb'in işleri o kadar yoğun değildir. özel sektörde çalışan engelliler daha zor şartlarda çalışıyor. Tercihlerde bulunurken engel durumu ve yapabileceğiniz işler açısından doğru tercihler yapmak önemli.

Yüz verme fazla kimseye hatta gerekirse arada sert yap ama dengeyi de iyi sağla aşırıya gitmeden ellerine koz verme yani bir b.k yiyemezler sana hatta baktılar ezemeyecekler seni hemen seviyoruz ayağına yatarlar gül gibi geçinir gidersin .

Son düzenleme:
Eyvallah @rosary iş yeri ortamında kimse kimseyi sevmez zaten sen rahat ol mesela birinin hakkında dedikodu olur sonra sen odadan çıkarsın o kişi girer bu sefer de o kişiyle beraber senin dedikodun olur bu böyle sürer gider .:D

izin verme seni ezmelerine..qerekirse sen ez...😹onların hic bir üstünlüqü olamaz çünkü...kimki onlar dimi yanı...😌

ne güzel atanmışsınız, bazı şeyleri görmezden gelin bence

Üst Alt