Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastasıyım. Aday memurum. Asaletim onaylanır mı?

volkano39

Üye
Konular
167
Reaksiyonlar
10
merhaba ben aday memurum senem geldi asalet tasdik olacak fakat ben de şizofreni hastalığı var zaten engelli memur sınavıyla girdik. zaman zaman işyerinde uyuduğum oldu ama genelde hep çalıştım verilen görevleri yapmaya uğraştım kimseyle kavga etmedim ama hastalık alevlenince bir yer bulup yattım. acaba asalet tasdik olurken bu sorun yaratır mı

olur canını sıkma, sen yinede asalet tasdik olasıya kadar dikkat et, ilaçlarını zamanında kullan.

bende şizofrenı hastasıyım o uyku sorunu bendede var ınsallah zorluk cekmezsın asaletın onaylanır.%kaç acaba sızınkı oranınız.

Hastalığın ,uyuman, asaletle bir alakası yok.. Evde devamlı uyu.. Cumartesi pazar uyu..ama işte aktif olmaya çalış.. Aldığını haket o konularda canını sıkma içini ferah tut..

hoşçakal arkads verılen ılaclar cok asırı yorgunluk halsızlık ısteksızlık ve uyku yapıyor bır yere calısmaya gıttım patron ısyerınden ayrılır ayrılmaz bır saat uyuyordum bu rahatsızlıktada malesef uyku sorunu var ınsallah memur olarak atandıgımda bu sorunla karsılasmam allah yardımcı olur.

Merhaba arkadaşlar bende şizofreni hastasıyım %80 rapor çıkartırsam emss ye girebilirmiyim giripte kazanırsam şayet memur olarak çalışabilirmiyim.

lark 202 sen hala cıkarmadınmı raporunu :) bence %80 cıkarma ozaman calısabılır yenı rapor ıstıyorlarmıs %45 çalısabılır cıkar her ıkı rapor oranındada ömss girebilirsin :)

Yok daha çıkartmadım raporu ahuse .Cevabın için teşekkürler..Peki 80 olursa memur olarak çalışamazmıyım.

çalışırsın çalısan arkadslar var sadce atanınca yenı rapor ıstıyorlarmıs calısabılır raporu ama sen ıstıhdam alanını calısa bılır dıye doldurtursan ozamn sorun cıkmaz %92 agır özürlü olna bıle memur arkadslar var ben burda sıtede tanıstım onlar calısıyorsa sende calısırsın basarılar ınsallah kazanırız ozman bu konuları detaylı konusuruz sıteden :)

arkadaşlar bende şizofreni hastasıyım.yardımcı olur musunuz soru sormayı bulamadım sayfamda

tabı buyur sor bılşdıgımız kadr yardımcı oluruz bılmedıklerımızıde zaten sayfa admını cevaplıyor

Üst Alt