Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastasıyım. EKPSS'ye girmek için ne yapmalıyım?

onr79

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar İstanbulda İkamet Etmekteyim Sizofreni Hastasiyim 6 Yildir Tedavi Goruyorum Ve İlac Kullaniyorum Ekpssden Bugun Bilboardan Gordugum Reklam Sayesinde Yeni Haberim Oldu Ve Anladigim Kadariyla Sinava Girebilmem İcin Heyet Raporu Almam Lazimmiş Heyet Raporu İcin Hangi Hastaneye Basvurmam Gerekir Basvuru İcin Ne Yapmam Gerekir Sinav Basvurularina Az Zaman Kalmis Biran Once Bende Rapor Almak İstiyorum Yetiştirebilirmiyim Ne Yapmam Gerek Lutfen Ayni Hastaligi Yasayanlar Ve Rapor Alan Arkadaslarim Yardim Edermisiniz

Devlet hastenelerin'den heyet raporu alabilirsiniz başvurunzda enegelli raporu istediğinizi söylerseniz yardım edeceklerdir.

Arkadaslar İlgininiz İcin Tsk Ederim.Bi Yakinim Hastaneden Randevu Aldi Hastanedeki Kisi Yarin Fotografimla Kimligimle Hastaneseye Gelmemi Soylemis Kac Adet Fotograf Goturecegim Baska Bisey Gerekmi Bide Dilekceye Ne Yazacagim

onr79;

3 tane isteniyor ama sen genede al yanına fazla..birde dilekçeye gerek yok ben şahsen dilekçe falan yazmadım sadece sana ne için istiyorsun der ekpss için de.

ekpss rapor ve başvuru hakkinda lutfen yardimci olurmusunuz

Arkadaslar yarin heyetten %40 oraninda 1 yil sureli raporum cikiyor ekpss ye girmek istiyorum sinava ilk defa girecegim raporu alir almaz ne yapmam gerekiyor nereye basvurmam gerekiyor lutfen yardimci olurmusunuz

1 yil sureli ruhsal ve duygusal %40 raporu olanlar sinava basvuramiyormu

%40 oraninda raporum bugun elime gecti ekpss ye girebilmek icin simdiki izlemem gereken yol nedir nereye basvuru yapmam lazim allah rizasi icin detayli bi Sekilde yardimci olurmusunuz

Muhendis kardes 0546 209 50 39 dan ulasabilirmisiniz lutfen bana yol gosterecek birisi lazim

Arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz 1 yil sureli raporu olanlar sinava basvuramiyormu

Ekpss Başvurumda Sorun Olmuşmudur ?

Benim 3 rahatsizligim var Kronik baş agrisi %10 1.Derece karaciğer rahatsizligi %15 aksiyete bozukluğu tedaviyle kismen duzelen %25 toplamda %42 raporum var Heyet raporunda sadece kronik(süregelen) işaretli ösymde başvuru yaparken görevli engel grubunda kronik(süregeleni) işaretledi ama benim ruhsal duygusal rahatsizligimda var sorun olurmu acaba dilekçe yazmama gerek varmidir

Üst Alt