Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastasıyım. Evde bakım maaşı bağlatmak istiyorum?

Müzik_Adam

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
bana yardımcı olurmusunuz. evde bakım aylığı bağlatmak istiyorum

Müzik_Adam

Agir engelli isen
Bakima muhtactan
Yardimcin var ise
Sosyal hizmetlere basvur.raporunla.

bende bağlatmak istiyorum ama kriterleri var kişi başı gelir 794 milyonu geçmemesi lazımmış kaç kişisiniz evde geliriniz ne kadar? kişi başına düşen gelir. Raporunuz var mı var sa oranı kaç

kişi başına düşen gelir olayı var dimi bakıma muhtaç aylığında? erdal71

Ama evde bakım aylığı için kişi başına düşen gelir 790 milyondan fazla onu nasıl yapıcam erdal71

baska bi yerde rapor almadigini okumustum rapor aldin mi agir engelli ibaresi var mi ? bide ikametgah icin bi akrabani almak daha mantikli olur komsunun cocugunu kabul etmeyebilirler yoksa herkes alir bi komsusunu bulup mantiken

Senin ustune ne gelirler var onu yaz buraya.

benim hiç bir gelirim yok hanede 3 kişiyiz annem emekli babam emekli 1300 artı 130 2600 yapıyor 3 e böldüğümde 866 yapıyor yani olmuyor ama komşümüzun çocuğunu ikametkahiıma geçirsem 4 kiş oluyoruz ve kurtarıyor. rapor almadım daha ama alıcam çok yakında annem bakıyor buna belki bilirsiniz şizofren çok tehlikeli bir hastalık beyin hastalığı herşeyimi annem yapıyor
erdal71

bi onceki konuda gece hayatim var demissin, luks otellerde calistim demissin demissin de demissin ama simdi temel ihtiyaclarimi karsilayamiyorum yardim olmadan yeme icme banyo ihtiyacimi gideremiyorum agir engelliyim mi diyeceksin sizofreni den baska rahatsizligin olmamasina ragmen :) maas icin gelmeyeceklerde geldiklerin de baska ailenin evladi niye sizle yasiyor demeyecekler sanki ? ortada fol yok yumurta yok maasin derdine düsmüs bide komsu cocugu diyo kimse akil edemiyodu zaten komsu cocuguyla yasayip maas almayi... neyse iyi forumlar ...

Kardeş şizofrene yakalanmadan herşey mükememeldi ama 5.5 sene önce hastalığa yakalandıktansonra herşey değişti evet temek ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum. Artık hastalık ilerledi. Bir şey soruyoruz ukalalık yapmana gerek yok. Komşunun çocuğuna gelince gariban bir aile kadın geceleri çalışıyor çocuk yanlız kalıyor bizde çocuğa bakıyoruz sence bunu kabul etmezlermi yani.. Evde hiç bir işimi yapamıyorum. Banyo ihtiyacımı bile annem hallediyor yemek bulaşık temizlik hem annem ilaçlarımı içmiyorum annem veriyor. Mesajında ukalalık yapmışsın şizofreni hastasımısın bilmem ama nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun. Günlerce evden çıkmıyorum. çalışamıyorum. Durum bu zor durumda olduğumu belirttim. Bu maaşa ihtiyacım var ailem masraflarımı karşılıyamıyor. Alkol kulllanıyorum. Kırıp döküyorum evde ne varsa ok? Umarım kafana girmiştir yazdıklarım. Iyi forumlar

Komsu ve yabanci olma z. CEzasi var
Ahmedikin anlattigi dogrumu?
Akraba olur.
Sana vasi olacak ve bakacak.

çok saçma ve gereksiz sebeplerden dolayı bağlamıyorlar.. Gerek yok ben hiç ihtiyaç duymadım oradaki insanlara boyun bükmeye çok şükür Allah o kadar düşürmedi ama oralara düşenlere nasıl davranıldığını gayet iyi biiliyorum Allah cümlemize yardım etsin

Basvurdunuzmu?neden olmadi net cvb verildimi?en iyisi evlen esinde olsun yardimcinda olsun paranda.ailen eversin.

yalanci ! alkol alabilen birisi yemek yiyemiyo oyle mi :) bi onceki actigin konuda 2015 yilinda yazmissin ki 3 sene oldu hastalik baslayali simdi de 5.5 sene oldu diyo tutmus. git al bakalim raporu baglaniyor mu aylik gorursun akilli seni

yazdıklarımı iyi oku Ahmedkilicc 2011 de yakalandım ben bu hastalığa bana yalancı diyemessin evet hesapla 2011 2006 kaç sene olmuş
anlarsın. yemek yiyemiyorum demedim. alcam raporu merak etme yarın doktoruma çıkıyorum ve işlemler için başlıyorum. anladığım kadarıyla sen çşizofren hastası değilsin ve beni anlayamassın. o yüzden bu konuya ssaçma sapan şeyler yazıp benim canımı sıkma şlzofrenin nasıl bişey olduğunu bilmiyorsun bu konuya yorum yapıyorsun evet akıllıyım. deli değilim çok şükür
erdal71 kardeşim evlen demişssin kim alcak beni şizofreni yim. çalışamıyorum gelirim yok. daha başvurmadım yarın işlemlere başlıyorum. gelişmeleri burdan yazıcam
NaftalinKokusu teşekkür ederim kardeşim denicem bakalım evet allah cümlemize yardım etsin sağol sen şizofrenimisin?

akraba olur demişssin yani illa soyadının tutması mı gerekiyor. cezası var demişssin neyin cezası bu?
erdal71

Yok değilim ben fiziksel engelliyim ve OKB var bende psikolojik olarak fiziksel hastalığımdan dolayı ortaya çıkmış bir rahatsızlık

Baskasinin cocuguna anasi ve baba bakmak zorunda.
Senin yaninda ikamet ederse kacirilmis gibi ceza alirsin.
Anne ve babayin maasi zaten senin sayilir.
Onlar varken eversin.o zaman devlet esinede baglar maas.
Yarin basvur buraya yaz gelismeleri.
Kolay gelsin.

Doktora ciktinmi ne oldu?

Doktora çıktım engelli raporu için devlet hastanesine başvur rapor alırsın dedi doktorum. Maaş konusu yalan olldu. bende ekppss ye başvurucuam 2018 deki o sınava girip memur olabilirmiyim acaba erdal71

Raporu devlet hastaneden alacan tabi niye almiyon?
Ekps sans isi ve ne mezunusun?

Ahmedkilicc bas git buralardan akıllı ol küfür ettirmek zorunda bırakma beni!!!

evde kişi başına düşen gelir sayısı tutmuyor paranoya
erdal71 Alcam bu hafta başlıyorum işlemlere önlisans mezunuyum

mezuniyet önemlimi? ekpss de

Zaten ekps bas vurularda saglik rapor isteniyor kesin rapor onemli.
Yeni sinava daha cok var.onemli ddegil sinavsizda aliyorlar ama sans.
Bakim maasa yazil komsu cocugunun anneside ikamete al ama vasi n olsun sana baksin.
Galiba ayni apartmanda oturuyorsunuz.

Aldinizmi raporu kolay gelsin

Merak ediyorum nasıl ilaçlarını içmiyorsun, maaş peşine düşmeyi iyi biliyorsunuz ama. Amcam tam 25 yıldır şizofreni hastası ve halen raporunu almış değiliz tedavi ettiriyoruz, üstelik ne yıkanabiliyor ne yemek yiyebiliyor hiçbir şeyi akıl edemiyor tek kelime konuşmuyor sadece boşver diyor. Kendinizi şizofreniye vurmayın bu kadar da, şizofreni falan değilsiniz sadece bu durum (sözüm meclisten dışarı) iyi geliyor. Burada gerçekten ihtiyacı olan insanlar görüyorum, ama ilaç içmiyorum deyip bu kadar şeyi akıl edip düşünmen bana inandırıcı gelmiyor. İyi forumlar

rapor almak bayağı bir uğraş gerektiriyor.

Son düzenleme:
Aynen oyle tabi.
Sizofreni numarasiyla sahtekarlar dolu. Catlak cok.
Bu cokluk yuzunden kac hakli kisilerin maaslari kesilir.
Eglenmeyi iyi* bilirler.

Üst Alt