Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastasıyım. İş hayatımda verimsizim, zorlanıyorum. Ne yapabilirim?

volkano39

Üye
Konular
167
Reaksiyonlar
10
10 yıllık sizofreni hastasiyim 4 yıllık engelli memurum en son günlerde iyiydim calisiyordum sığır suni tohumlama kocanlarına mühür vuruyorum fakat 10 gün ise ara verdim şimdi nasıl çalışırım bir de benim işime kolay diyorlar bir de unutadigim kiz var onu başlı unuturum

Şu an izindemisin calışamama nedenin hastalığının atak göstermesi ise dr kontrolüne gidip şu anki yaşadığın sıkıntılara yönelik çözüm iste yok egerki kız arkadaşından ayrılmaksa sorun en iyi ilaçlardan biri çalışmaya devam edin kafanız sürekli ayrılıkla meşgul olmamış olur daha az düşünürsün bu durumu hatta engel durumuna uygun hobi kurslarına gidebilirsin zaten belki zaman iliskinizede iyi gelebilir

Şizofreni hastasıyım iş yerinde çok faydalı olamıyorum!?

7 yıllık memurum işim gayet iyi ,para da kazanıyorum ama pek fazla çalışamıyorum işyerinde bazen uyuyorum bazen saatlerce birşey yapmıyorum bu da beni üzüyor nasıl daha yararlı olabilirim?

Yahu niye saçma sapan yerlere atıyorsunuz yazdıklarımı

Kardeş bende şizofrenik sana verdikleri gibi bana mühür vurma işi verseler hiç bı problem kalmaz bana yukledikleri yirmi değişik iş . Muhur vurmada demiom versinler ama basit iş verirlerse emekliliğe kadar keyfim yerinde calisirim

Ben de şizofreni ile atipik psikoz arasında bir yerdeyim. İşimde çok rahatım. Okulun danışma telefonlarına bakıyorum ve fotokopi çekiyorum..

Çalışırken zorlanıyorum

ekpss ile devlet memuru oldum.hastalığım paranoid şizofreni.ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ama yinede nedense çalışırken çok zorlanıyorum.ilaçlar kafamı allak bullak ediyor.
ilaçlarım:
norodol
akineton
cedrina
aripa.
Lustral

benimle benzer durumda olan,zorlanan var mı?

Son düzenleme:
3 farklı antipsikotik kullanan insanın çalışması zordur tabi.
Sana rapor verip aylık bağlamaları gerek aslında.

Biz 1 taneyi zor kullanıyoruz valla.

Atlama yaptı. Sıçrama yaptı. Dizginleyemiyorum.
"Atipik Psikoz" ve "Asperger" ortada "OKB"

Yani anlayacağın ben ortadayım.

Kimin işi daha zor senin mi benimmi.

Şizofreni hastasıyim İstanbul da memurluk yapabilir miyim

8 yıldır düz memurum. Taşrada yaşıyorum. Şizofreni hastasıyım. İstanbul da memurluk yapabilir miyim

Zaten hapları düzenli içiyorum iş yerimde herkes beni sever. Belki orada da kendimi sevdiririm.

Çalışırken zorlanıyorum

çok zorlanıyorum
4 tane antipisikotik 1 tane de antidepresan kullanıyorum.
hep uykum var.

Çalışırken çok zorlanıyorum ne yapmalıyım

Şizofreni hastasıyım. Çalışırken çok zorlanıyorum meb de hizmetli olarak çalışıyorum. Daha bir ay oldu başlayalı fakat hiç işe gidesim gelmiyor.kalbimi bir kasvet kaplıyor. Arada hatalı işler yapıyorum. Ne yapmam gerekir sizce

Sabırlı olun dicem de zor bi durum Allah yardımcımız olsun işyerinizden biraz iz isteyin belki rahatlarsınız

Başlık şizofren rahatsızlığı ama bir bipolar olaraktan hayattan bezdim şuan... Dünya ile ilşkimi kestim..

Üst Alt