Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastasıyım. Müdür bey nedense selamımı bile almıyor, çok üzülüyorum!

new

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
%45 engelliyim.zaten psikiyatri hastasıyım üzülüyorum kime ne yaptım ne ettim anlamıyorum.

Takma kafana zamanla Alışır,kolay gelsin🙂

Kardeş, ben müdürü geç, başkanları bile takmadım. Yine de çok şükür hep iyilere denk geldim. Allah razı olsun onlardan. Şimdi her kim olursa olsun kamu binası içinde tavır, umursamamazlık, memur ya da hizmetlilerin morallerini bozup pasif bırakmaya yönelik davranışları sonucu gidiyorsun bulunduğun ilin valiliğine ve hastanede çalışıyorsan il sağlık müdürlüğüne, bi güzel şikayet dilekçesi yazıyorsun.

Eğer uğraşmam dersen hiç şüphen olmasın, sen slm verip almadığında her almamazlık için 1 kez senin kul hakkına giriyor. Mahşerde göreceksin bu hakları. Ayriyetten o müdür yerine belli zaman sonra başkası gelecek. takma a. Çok mu önemli sanki. Selam verme kimseye, selam verene sln ver, konuşmak isteyenle konuş. Söyleme, görmemezlikten gelip geç. Kısaca sktret.

yazınız için çok teşekkür ederim.1 kasımda senem doluyor,gitmek istiyorum artık :(

Gidersin, onun için takma. Öyle hemen değil, asalet tasdik olacak daha. Asalet tasdik olur olmaz gitmek istediğin yerin il sağlık müd. yazı yazın. Dilekçede gitmek istediğin hastaneyi (hastanede çalışıyorsan) de belirt. Max. 18 ayda gidersin.

orman genel müdürlüğü bünyesinde düz memurum.bize pek bir sorun çıkartmayacaklar büyük bir ihtimalle.annem ve kızkardeşim izmirde ikamet ediyor,eşimde benimle beraber gelecek izmire zaten,hastaneden ailesinin yanında yaşamam gerektiğine dair rapor alacağım...

Hastaneden öyle rapor alınmasına gerek var mı bilmiyorum. Engellilerin 1 kereye mahsus engelli durumundan dolayı istedikleri yere tayin alma hakları var diye biliyorum.

rapor alırsam daha garantili olur.menderes/izmir gitmek istediğim yer

şizofreni hastası olup dışlandığını hisseden var mı?

merhaba herkese günaydın iyi haftalar dilerim.yılımın dolmasına 15 gün kala sanki amirler bana kötü davranıyor selam bile zor veriyorlar sanırım asaletim tasdik olmayacak korkuyorum çok hemde.

Korkma; ben de şizofrenim Bazen benden sorumlu idareci ciddi bakıp konuşunca kafamda kuruyorum Acaba bana mı kızdı ? Bilmediğim bir kabahatim mi oldu ? diye Çoğu zaman bu çıkarımlar alakasız oluyor. Çünkü bunlar genelde hezeyan şeklindedir. Nereden biliyorsun ? belki adam eşiyle kavga etti. Belki sayısalı tek rakamla kaçırdı. Neden sonuç olarak senden kaynaklı somut bir istismar, suistimal vs. olmadıkça durduk yere bir tavır almazlar.

haklısınızda içimdeki düşünceleri durduramıyorum.

1 kasıma kadar muhtemelen hastaneye yatarım
:(

Üst Alt