Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ilaçlarından dolayı depresyon yaşayan var mı?

Konular
6
Reaksiyonlar
2
Xeplion iğne oldum ölmek istiyorum böyle birşey görmedim yan etkileri yetmezmiş gibi bir de depresyona soktu hayattan hiçbirşey anlamıyorum ölümü dörtgözle bekliyorum yatsam uyuyamıyorum otursam olmuyor

Ben olalı 4 ay oldu Xeplion ın ilk ayları cehenneme gitmiş kadar oldum Yorgunluk isteksizlik sersemlik halsizlik kabızlık iştahsızlık ne ararsan vardı...

Evet ilk birkaç hafta uykusuzluk kafada karıncalanma yerimde duramama gibi etkileri oldu..

bana xeplion fayda etmediği için bıraktırdı doktorum

Devam ediyorum 100mg 1 yıllık xeplion Benim tek derdimse bu iğnenin yorgunluk yan etkisinin bitmemesi 4 ay olmasına rağmen enerjim tam olarak yerine gelmedi..

clopixol akineton clonex ayrıca 2 yıldır ilaçları eczeneden alıyordum değişmiş kenidimiz doktora gidip rapor ve ilaç yazdırcakmışız

Ahmet T covid nedeniyle hastahaneye fazla uğramayalım diye taa covid başındaki rapor şimdiye kadar geçerliydi, süresi uzatılmıştı raporların. O yüzden eczaneye gidip alabiliyorduk. Artık pandemi sonuna yaklaşıldığı düşünülerek hastahaneden yeni ilaç raporu çıkartmamız gerekli

Üst Alt