Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ile ergenlik arasında bir bağ olabilir mi?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
125
paranoid şizofreni hastasıyım bugün şuna inandım acaba ben ergenlikten çıkamadım mı şizofreni değil de ergenlikte olabilir miyim ? dışkapı da 1 kez yatmıştım doktorum Ahmetin ki ergenlik te olabilir demişti

ergenlık gıbı basıt bırsey degılkı bu sızofrenı.Ergenlıkle sızofrenıyı doktorun karıstırabılcegını dusunmuyom aksıne ergenlık sızofrenıyı tetıkleyen bırsey olabılır senı ergenlık en kotu ıhtımal agır deptasyon yapar deprasyondanda sizofrenıye gecmıs olabılırsın mesela sen paranoid sızofrensın sende hem paranoya var hemde gerceklıkten kopma tarzı mantıksız dusunceler hezeyanlar olmalı. artı sımdı kullandıgın ılaclar var onları hıcbır ergen kullanmıyo normal ınsan olcak olsan o ılacları doktor yazmaz bılakıs doktor senı gozlemleyıp hastalıktan oturu moralın bozulmasın dıye oyle bırsey de demıs olabılır.

@Sizosalgun kendimin şeytan olduğuna inanıyorum bazende insi şeytan

bütün insanların şerrinden bütün cinlerin şerrinden bütün kötülüklerin şerrinden paranoid şizofreni hastalığından Rabbime sığınırım inşaAllah

Ahmet T kendini sakın şeytan sanma dostum öyle bi hataya düşüpte kendini üzme. Şeytan olmak öyle sanılarak olunucak birşey değil. Seninkisi sadece algı bozukluğu ve olayları hayatı farklı yorumlamaktan oluyo. İnsanların bakışlarını farklı yorumlayabilirsin mesela. Veya hepimiz birilerine öfke kin duyabiliriz yeri geldiğinde, bu problemli insanlarda daha çok olur çünkü herşeyi 4/4lük olan bi insan daha sevimli gelir herkese.
Sakın kendini şeytanım ben falan diye düşünme kafa gitmiş artık dostum normal bi insan gibi algılayıp yorumlayamıyosun. Hayat zaten şizofren olmaya çok müsait çünkü bir bilinmezlik içindeyiz diğer insanlar hayatın akışı içinde kayıp gidiyor hiç kafa yormuyolar bazı şeylere. Biz çok düşünüyoruz.

Üst Alt