Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ile yaşamak Adlı youtube kanalım

@kara duman,
Bari bölümünü söylesin felsefemi acaba🤣🤣

Geçen bı arkadaşim yattı hastabakicilar vurmuş tekme tokat eve geldi intahar etti

@Ben_Claudius,

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM,
dm atın hocam branşımı özel yazayım. felsefe ve tarih bölümlerini açık öğretimde okuyorum

bu adamı bir dönem bende takip ediyordum. o şizofreni hastası çocuğu gördüm. ama şöyle bir durum var hastalık sonradan vurabiliyor. benim liseli yıllarım ve üniversiteye başladığım ilk yılları görseydiniz ve sonraki yoğun tedavi halimi de görseydiniz anlardınız. ufak tefek tuhaflıklarım vardı ama herşey bir anda oldu dünyam karardı ve hiç bir zaman o eski enerjim olmadı. belki bu çocukta da öyle oldu. net birşey diyemiyorum

@Ben_Claudius, akıl hastaneleri kapatılmalı İtalya'da kapatıldı her serviste 80 hasta yatıyor depo hastane deniliyor çogu hastalar zorla yatırılıyor kendi iradesi dişinda yatacak adam tip fak var 2 şer kişilik gitsin orda yatsın türkiyede belli bölgelere açilmiş bu tip hastaneler bir an önce kapatilmali

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt