Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni kardeşlerim hastalığınızı, ne yaşadığınızı belirtilerinizi anlatır mısınız?

Peri1995

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Şizofreni teşhisli kardeşlerim bana neler yaşadığınızı anlatırmısınız. Banada şizofreni teşhisi konulmuştu gecen yıl ama teşhisim değişti buna rağmen şizofrenik şeyler yaşıyomuşum gibime geliyor çünkü etrafımdaki insanlar gördüğüm ve duyduğum şeylerin gerçek olmadığını söylüyor. İstikrarlı bi şekilde karşı çıkmama rağmen artık kabullendim gibi bi şey oldu. Yardım edin lütfen. Tecrübeli kişilere ihtiyacım var...

hmm düşünce gücüyle konuştuğumu sandım soru cevap şeklinde konuştum hayaller gerçek gibiydi odamda kalabalık vardı ben görmüyordum orda var gibi hissettim yemeden içmeden kesildim zehirlediklerini düşündüm öle işte

F28 Atipik psikozum. Tanrıyla diyalog şeklinde konuşma, cisimlere dokunmadan hissetme, gözümü kapattığımda gördüğüm insan yüzleri ve daha bir sürü şey.

utay34

Dostum bende atipik psikozum rapor çıkartacağım raporunda zihinsel mi ruhsal mı işaretli?

Bende annemin yemeğime kimyasal madde tuz ruhu koyduğunu düşünüyorum .
emreden
Benimde annemin yemeğime tuz ruhu koyduğunu düşünüyorum.

mazdand4
Atipik psikoz nedir açıklarmısınız biraz?

çamaşır suyu kokuyordu her şeyde yemeğe felan annem hatta anneme yedirdim ben öle yemiştim psikoz tehşiz şizofren yüzde 46 benimkisi başka doktora git istersen Peri1995

Bende şizofreni hastasıyım hayatı insanları farklı anlıyor ve algiliyorum Kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor bunun ayrımını hiç yapamıyorum.Gercekte var olmayan arkadaşlarım var onlarla konuşuyor ve sohbet ediyorum. Hayatta hiç arkadaşım yok. Gerçekte var olmayan sesler duyuyorum

Üst Alt