Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni, kısmı bağımlı, %65 engel oranı ile atanabilir miyim?

Şamil67

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Özel sektörde is vermiyorlar.Ekpss den 80.399 puan aldım 1208.sıralama acaba atanirsam doktorlar calismama onay verirler mi?

Şamil67

Sağlık kurulu raporunda istihdam kısmında çalışabilir ibaresi olmalı ve çalıştırılamayacağı işler kısmını da doldurmalılar.

Kismi bagimli calisabilir mi?

Kismi bagimli kişi memur olabilir mi ekpss den atanirsa ?

hiç bir sıkıntı çıkmaz 80 olsada bişey olmaz

(Gölge)
Sen memur musun? Ise girdiğinde tanı ve rapor oranın % kaçtı? Ekpss ile mi memur oldun?

Şamil bende senın gıbı endişeliydim şizofrenıydım sımdı memurlukda 6.senem. Çalısamaz yazmadıkdan sonra hıcbır sorun olmaz devlette.Rapor alırken istihdam kısmınıda ısarettır .Psikoljık hastalara normalde ıs vermezler cok nadir o yuzden devlette calısman senın ıcın onemlı.Bababadan anneden kalma ısın yoksa mutlaka ne et ne yap devlette calısmaya bak.Bıde zıhınselden gırersen zıhınsel engelın var ıse daha kolay ben genelden gırdım.Ama raporunda zıhınsel ısaretlıyse ıse atandınmı iş olarakda basit iş verirler.

Şamil67

hiç bir sıkıntı çıkmaz kılavuzu oku orda şizolarda girebilir yazıyor zihinseller giriyor sipastikler giriyor şizolarmi giremeyecek kafaya takma raporunu al gerisi kolay kurula gir iş için de sağlık kuruluna engelli rapor alacağım de i
istihdam evet yazar çaliştirilamayacagi kısmı da yazılır başvurunu yaparsin sınava girersin puanını alırsın atanirsin

sen sınava başvurunu yapmişsin zaten puanını almışsın lisedenmi girdin meb yazarsan senden rapor istemezler eski rapor geçerli diğer kurumlar istihdam işaretli iste ye bilirler çaliştiramayacagi kisminin doldurulmasini isteyebilirler rapor yeni mi aldin

ne için almıştım raporu

Son düzenleme:
raporu yeni almişsin yeni rapor formatında istihdam diye birşey yok çaliştirilamayacagi kısmı var başvuru nedeni diye bişey var açıklama diye bir bölüm var yeni sistemde rapor kullanım amacı bölümü kaldırıldı tek raporla bütün haklardan yararlanılıyor senin rapor yeni hiç bir sıkıntı çikmaz

sıkıntı çıkmaz atanirsan kurum raporu begenmezse tekrardan rapor alırsın

Vasi olması EKPSS ile atanmada sıkıntı olur mu?

Şizofreni yim vasim var bu memur olmama engel olur mu?

Şamil67

Hocam vesayet altında olmanız; memur olmanıza engeldir. Kaldırtmayı deneyebilirsiniz?

Şamil67

Vesayet altında olmak kişiyi çoğu hak'tan mahrum eder.

Seçimlerde oy bile kullanamazsınız.

Takibinizi yapan doktorla da görüşüp, imkan dahilindeyse kısıtlılık durumunuzu kaldırtmanızı öneririm.

Sizi kısıtlayan (size vasi atayan) Mahkemeye bir dilekçe yazıp kısıtlılık durumunuzun kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Aksi durumda memur olamazsınız.

Ben engelliyim engelli memur sınavına girdim ekpss.vasi benim engeli m den kaynaklı normal memur statüsünde girsem dediğin olabilir lakin ben zaten engelli den giriyorum niye sıkıntı olsun babamda EGM de görevliydi şizofreni di.annemde vasi ydi.

Şamil67

Vesayet altında olmak kişiyi çoğu hak'tan mahrum eder.

Seçimlerde oy bile kullanamazsınız.

Takibinizi yapan doktorla da görüşüp, imkan dahilindeyse kısıtlılık durumunuzu kaldırtmanızı öneririm.

Sizi kısıtlayan (size vasi atayan) Mahkemeye bir dilekçe yazıp kısıtlılık durumunuzun kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Aksi durumda memur olamazsınız.

https://www.google.com/search?q=kıs...i57j33i160.13951j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Vasisi olupta ekpss den atanan var mı ?

Vasim var yardimci olun lütfen özellikle atanan arkadaşlar.

Vasi iptali için zonguldak 2.sulh hukuk mahkemesine dilekçe verildi.Emniyetten vasiye gerek olmadığına dair sağlık kurulu raporu istediler evrak verdiler hastaneye başvuruldu.psikiyatriden sosyal inceleme istediler bakalim vasi kalkacak mı buraya yazarım.

15 gün içinde arayacak sosyal inceleme daha sonra evrakları heyete teslim edeceğim onlarda Emniyete gönderecek Emniyette sulh hukuk mahkemesine gönderecek.

Memur olurken vasi olmasıyla alakali bilgi bulamadım risk almamak için vasi kararını iptaline basvurdum

Üst Alt