Merhaba ben galiba şizofren olduğumu düşünüyorum, Zamanında bazı uyuşturucular kullandım, Ve mesela bazen sokakta yürüken İnsanları şeytan veya melek zannediuorum,ama artık zannetmiyorum Ve İnsanlar düşüncelerime cevap veriyo gibi oluyor, ÖRNEK:Ben mesela O tam bi gerizekalı diyorum, O anda bir saniye içerisinde sokakta birisi konuşurken aynen harbiden gerizekalı diyip gülüyo. Ve adamın ağzıma bakıyorum adam harbiden konuşuyor, Ve dediklerimi söylüyor. Bende bunu kafamda sanki bana söylemmiş gibi oluyorum. Tam olarak sizin yaşadığımız nedir veya psikoz tam olarak ne oluyor, ayrıca şuanda insanların haraketlerinen bazı anlamlar çıkarıp o an ne düşündüklerini çıkarabiliyorum bazen, Gerçekten bi kaç kere Düşüncelerini çıkarabildiğim zamanlar oldu ama insanlar genelde o konuda insanlar yalan söylüyor ve geçmişte çok şey yaşadım ve hayat okulu gibi bişeye gittim hatta hayat üniversitesi master derecesi denebilir, Oyüzden çok güzel yorum yapabiliyorum insanlar hakkında,Ve yaşadığım şeylerin bana bunları verdiğini düşünüyorum Ve yaptığım şeyde tamamen yorumlar ve doğrular, insanların yüzüne şeytanları görüyorum veya düşüncelerinizi anlayabiliyorum gibi bişey hiçbi zaman demedim dememde
Sorun şu
Şizofreni böyle başlayabilir mi ?
ben bazen korkum oluyor ama onunda sebebi insanlar galiba benim deli olduğumu düşünüyor diye bu benim korkum çünkü ben deli olduğumu düşünüyorum insanlara biraz çaktırıyorum arada ama anlamıyolar insanlar çok salak geliyolar bir akıllı benim gibi geliyo bu dünya bana, ama yanlız olmayı sevmiyorum ve arkadaşlarımlada iyi geçiniyorum iyiyz hepsiyle
ailede şizofreni olan biri yok babam bipolar hastası ama
Sorun şu
Şizofreni böyle başlayabilir mi ?
ben bazen korkum oluyor ama onunda sebebi insanlar galiba benim deli olduğumu düşünüyor diye bu benim korkum çünkü ben deli olduğumu düşünüyorum insanlara biraz çaktırıyorum arada ama anlamıyolar insanlar çok salak geliyolar bir akıllı benim gibi geliyo bu dünya bana, ama yanlız olmayı sevmiyorum ve arkadaşlarımlada iyi geçiniyorum iyiyz hepsiyle
ailede şizofreni olan biri yok babam bipolar hastası ama