Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olmam ilahiyat önlisans atamasına mani sayılır mı?

Fatih4972

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar malum tercih dönemi ilahiyat önlisans sı açıktan yazsam imam olabilirmyim engelimden dolayı atamamda sıkıntı olurmu cevaplar için teşekkürler

raporunuz var mı kaç yıldır hastasınız hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Bu atandığın kurum ve yere göre değişebilir. Sınava girdin mi?

7 8 yıldır hastayım iğne kullanıyorum

sınava girmedim 2 sene sonra girmeyi düşünüyorum

Sınava girdikten sonra bu konuya bakarsın. Şimdiden çalışmaya başla sınava. Bazı kurumlarda psikolojik rahatsızlığı olanlar geri göreve atanıyor diyanet kurumunu bilmem.

Diyanet almaz arkadaşim 2014 180 engellinin atamasini iptal etti engeli yüzünden diyanet bunu yaparsa gerisini sen düşün

alır alinan bircok tanidigim var… sizofreni engel degildir… sen burada BİLMEDEN YORUM YAZANLARA BAKMA GUZEL KARDSİM

haydi haydi

Sen mi biliyorsun ne demek...senin fikir yanlis yuruttugun yerde haydi haydi ben bilirim … tanidigim kisiler var memur olan bana arastir diyor allah allah ...ne komik adaffsgaghaha..

Merhaba,kardeşim %80 şizofreni engelli raporu aldı.Ne yapacağımı maaşa nasıl baş vuracağımı,hakları nelerdir hiç bilmiyorum.Dostlar yardımlarınıza bilgilerinize çok ihtiyacım var.Herkese sevgi ve saygılar

Bence almayabılırlerde sonucta sızofrenı dıyınce akla gelen profıl saldırgan gercekle hayalı karıstıran kısı.

Üst Alt