Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende evlenmek istiyorum ama kesinlikle pişmanlık ve korku yaşıycakmışım gibi geliyo. Bekarlık fazlada zorlamıyo ama ne bileyim çocuk sahibi olmak güzeldir yaa niye yaşıyorum ben hayatta onuda bilmiyorum.
ayDÜNYAvazo nerden öğrencem hacı bi yol gösteriver sanki bişeyler biliyosun gibi tez zamanda nasıl öğrenicem lütfen bi yardım et Belki sadece varolmak istemediğim bir hayatta sadece yemek yiyip ibadet etmek için gönderilmişimdir ? belkide çok daha iyi şeyler vardır ? belki çok daha kötüsü ?
ayDÜNYAvazo Aslında benim hatam ben herşeyin farkındayım ve şuan dünya üzerinde hocalar doktorlar arkadaşlar aile hepsini topla akıl alabilceğim tek bir kişi yok maalesef. Bu döngüyü ya kendim kırıcam inat edip. Yada bekliycem sabredicem ve görücez...
Öbür tarafa bir kişi göçecek. Ben, Sen ve O. Bir kişi yargılanacak veya hüküm giyecek, Ben, Sen ve O. Hayat bu kadar kısayken sende savaş mücadele et. Orada herkes kendisi için savaşacak, biliyorsun bu dünya imtahan/Sınav yeri.
Arkadaşlar önce egzersizle başlayın dışarı çıkın yürüyün inançlıysanız cuma namazlarını mümkün mertebe kaçırmayın kan tahlillerinize baktırın eğer sorun varsa kendinize diyet programı hazırlayın.Durumunuz müsaitse bir diyetisyenden randevu alın ve mutlaka ama mutlaka bir işin elinden tutun kendinizi boş bırakmamaya özen gösterin ve içinizden ben işe yarıyorum benim dışardaki insanlardan farkım yok onlar yapıyorsa ben de yaparım diyin.Mümkünse sosyalleşin ve uykunuza özen gösterin.Ve erken kalkmaya disiplinli olmaya çalışın.Ben şuan yalnızca uyku ilacı ve anti depresan içiyorum.Psikotik belirti yok depresyon yok tamamen iyiyim diyebilirim.Ek olarak normal insanları inceleyin.
Öncelikle herkese merhaba
Tabi ki evlenebiliriz
Kendinize Bi düzen kurmanız lazım ilk önce
İşiniz gücünüz olmalı
Kendinizi sağlama almanız gerek herşeyden önce de kendinize inanmanız gerek
Ben hastayım ben kötüyüm derseniz zaten mutluluğunuz biter gider Allah tan ümid kesilmez
Bence evlenirsiniz herşeyden önce kendine güven önemli tasa etmeyin yeterki kendinize inanın
@BayKukla,
Umarım güzel olur, teşekkür ederim. Aslında kız olması bizim için iyi oldu. Çünkü annesinin davranışlarını örnek alacak daha çok. Erkek olup beni örnek almasını istemezdim.
Çok fazla baskıya uğradım. Babannem ,rahmetli amcam ve babam şu an ki eşimi değil başka biriyle evlenmemi istiyordu. Onların istedikleri kadının şu an 2 çocuğu var . Biz evlilik öncesi 6 yıl eşimle görüşme dönemimiz oldu. 2010 da nişanlandık bu baskılara rağmen.
@osmangazi,
Yazdiklarina gore sen sizofren degilsin
Bu kadar karar verip uygulayan
Secimini kendi yapip mutlu ve topluma uyumla aile hayatini devam ettiren biriyken
Toplumda ruh hastalarini tecrit altina alarak kendi kararini veremez siddet iceren biri diye tanimlanirken
Engelli insanlari damgalayip suc atiyorlar
@GRAHAM BELL,
Şizofren değil ama bipolarım. Bipolarların yarısı sadece depresyon mani hipomani geçirebilirken diğer yarısı bunların yanında psikotiktir. Kısaca benim hastalığım ağır bipolar bozukluk denebilir. Eşlik eden psikiyatrik tanılar da aldım. Okb ve panik atak, sosyal fobi gibi.
Siz böyle yazınca mutlu oldum.
@osmangazi, benimde durumum fazla ağır değil psikozum tek sorunum ses duymam, ailem ben ne kadarda istemesemde beni evlendirmek istiyor. Bu hasta halimle bile 5 yıllık ilahiyat fakültesini bitirdim o derece iyiyim.
@osmangazi,
Biz sagirlarda insanlarin onyargilarindan nasibini cokca alir merak etmeyin
En hafifi akli yetmeyen biri
Kolayca kandiririz derler yapanda cok olur
Sagir duymaz uydurur diye uste cikarlar her tartismada
Cok ta tinnekmegimizimi veriyorlar doner arkami yururum bay bay