Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni, psikoz gibi rahatsızlıkları olup da Effexor kullanan var mı?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
Şizofreni, psikoz vb. hastalığı olupta Effexor kullanan var mı?

Arkadaşlar ben psikotik bozukluk hastasıyım. Kaygı için doktor effexor xr verdi daha ilk günden şüphecilik ve alınganlık yaptı.Sizde de yaptımı ve ben devam etmelimiyim sizce. Not: 37.5 mg

Son düzenleme:
mehmet_ea
Ben kullanıyorum 75 mg devam etmezsen baş dönmesi baş ağrısı mide bulantısı yapar. Etkilerine fazla takılma kullanmaya devam et

Koalaaa

Kardeş senin hastalığın ne ve sende ilk günlerde şüphecilik ve alınganlık yaptımı.

Cymbalta bayağı bir öz güven veriyor insana!?

Serotonin'in yanında Noradrenalin'inide çalıştırdığı için baya bir özgüven veriyor insana.

SNRI ilaçların kötü yanı yan etkileri fazla oluyor. Bırakması zor oluyor.
Bknz: Effexor

mehmet_ea

Organik olmayan psikoz yani paranoid şizofreni
Şüphecilik ve alınganlık zaten bende hep olan şeyler ben farketmedim

Kullanılan her ilaç karaciğerde iz bırakır, mümkünse hayati bir durum yok sa ilaç içmeyin

İlk kullandığım antidepresan bende çok kafa karisikligi yapmıştı öyle umursamaz yapiyo ki insanı anlatamam geri çekilme falanda çabası hic hoşuma gitmedi düzenli kullanmazsan adamı madam edecek ilaç

Başlıktaki cymbalta ilacını bir dönem ben de kullandım bana iyi gelmişti, ilginç bir etkisi rüyalarım inanılmaz güzeldi, uçuyordum değişik bişi kurgu filmlerini aratmayan hikayeler şeklinde. Efexor u da yeni bıraktım bana aşırı iştah açacağını başta söylemişti doktorum nitekim öyle de oldu dozu azaltıp kestirdi tekrar doktorum. Hiçbir psikiyatrik ilacı lütfen doktor kullanımı dışında almayın veya kafanıza göre kesmeyin, sağlıklı günler 🙏

Koalaaa
Paranoyakca düşünceler bendede olmuştu ama inan insan anlayamiyo tam etkisini hastalığın hangi döneminde olduğunu anlayamayinca insan ilaçtan diyip kendini hesaba katmayı unutuyo bence uzun bı sure kullan peşin peşin konuşmak yanlış olur diye düşünüyorum

Üst Alt