Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni/Psikoz hastaları hastalık süreniz ne kadar ve gittikçe halüsinasyonlarınız iyileşti mi?

@KırıkZihin,

Bu Forumda önceki takma ismin üzümlükekim idi . İlahiyat fakültesi mezunuydun. Doğru mu hatırlıyorum ?

Son düzenleme:
Benm görsel halüsinasyonlarım kesildi ama mevsimsel geçişlerden çok etkileniyorum.

@Descartes,
Olamaz mı yani belki atak geçirdik nereden biliyorsun bu hastalık sabit durmuyor . Birde ben paranoyaklık açısından yazmıştım dikkat ettiysen sanrı diyorum halüsinasyon demiyorum zaten 6 yıldır devam eden bir halüsinasyonum var .

BENİ TANIMADAN YORUM YAPMA !

Sende burada "paranoyak oldum böyle düşünmek normal mi " adlı başlıkta birçok paranoya yaşadığını yazmışsın ama her mesajında iyi olduğunu memur olup çalıştığını yazıyordun şimdi hangimiz dürüst?

Tamam kral seni " şizofrenlerin en ağır vakası" ilan ediyorum şimdi oldu mu belki artık beni rahat bırakırsın.

Son düzenleme:
Üst Alt