Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni rahatsızlığı olanlar, vitamin kullanıyor musunuz?

Members

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Şizofreni rahatsızlığı olanlar vitamin kullanıyormusunuz ??? 15 yıldır Clonex 350 kullanıyorum.Bunun dışında hiç bir ilaç kullanmadım.Bu aralar kendimi halsiz hissediyorum.

halsizlik normal mevsim geçişinde çoğu kişide olabiliyor. ben kafama göre vitamin kullanmıyorum doktora soruyorum. o da en fazla D vit veriyor.

Gogıl amcadan arattım D vitamini eksikliği oluyormuş bu vitaminin vucuda yararı nedir.?

Members
Sabahları dinç uyanmanı sağlıyo ayrıca burnuna gelen o iğrenç kokuların sebebi d vitamini eksikliği oluyor eğer varsa böyle bi sıkıntın ,bulanık görmeni engelliyo uykusuzluğunu gideriyo ellerinin soğuk olmasını engelliyo yani üşümeni falan filan işte

Folik asit b9 , b12, d vitamini kullanıyorum ben

Peri1995

Doktorunuz mu tavsiye etti?Ben bu vitaminleri nasıl temin ederim.Sabahları işe giderken zorlanıyorum.

Members

Kan testi yaptır değerlerine baksınlar normalin altında olan değerlere zaten ilaç yazıyorlar. Sağlık ocağında bile yaptırabilirsin rahatsızlığındanda bahsedip doktor zaten yönlendirir Seni.

İlk başlarda bana sürekli b 12 vitamini yazıyorlardı.Hiç kullanmadım ama bana unutkanlık problemimle ilgili olarak yazıyorlardı.Şizofreniye özel olarak bir vitamin kullanmak gerekli değildir sanırım.

kan testi yaptır belki demir eksikliği falan vardır ama insan bazen yorgun bitkin düşebiliyor normaldir...

Üst Alt