Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni rahatsızlığım var. EKPSS'de zihinsel engelli kategorisi işaretlenmiş!?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ben şizofreni hastasıyım sınava basvurdum adam zıhınselden gırcen dedızıhınsel yazdı oraya şizofrenı genel oluyomus sımdızıhınselden gırersem ımtahana sınavım ıptal olurmu

raporun arkasına bak orda en gelli katoğorileri var orda zihinsel işaretli ise zihinsel den girecen

raporun arkasımı ora nere ora bos

raporda zıhınsel kategorıde şizofrenı bozukluk yazıyor

Arkadaşım raporda kişinin engel gurubu diye bir yer var orda ortapedik görme işitme dil ve konuşma zihinsel süreğen sınıflanamayan ruhsal ve duygusal die bunlardan hangisi sende işaretli öyle bir bölüm yokmu yoksa.eğer zihinsel işaretli değil sadece ruhsal ve duygusal ise zihinselden giremezsin ileride sıkıntı olur sınavın gecersiz olma ihtimali var gerceğe aykırı beyan dan dolayı

raporda zıhınsel davranıs bozuklugu yazıyor ben zıhınselın basıt sorularıyla memur olduktan sonra yanı işe basladıktan sonra görevdenmı alcaklar

yok ankarada düzeltirler tekrardan raporlar inceleniyor sana sms yle cvp verirler

Üst Alt