Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni rahatsızlığım var. Rahatsızlığım atağa gecti. Ne önerirsiniz?

Aydoga

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Şizofreni hastasıyım rahatsızlığım atağa geçti. Sürekli sesler duyuyor ve halüsinasyonlar görüyorum. Dayanması çok zor. Bu durumla nasıl başa çıkabilirim.Lütfen yardım. Birde son zamanlarda insanlardan çok çok korkmaya onlara yaklasamamaya herşeyden ve herkesten şüphe duymaya başladım

Aydoga

Hangi ilaçları kullanıyorsun ? Bunlar fayda etmiyor mu ? Geçmiş olsun.

İlaclarini icmiyormusun bahar ve yaz donemleri atak olur genelde dikkat et kendine

Herkese geçmiş olsun teşekkür ediyorum. İlâçlarım abilify 30 mg günde 1 tane kullanıyorum. Fakat atak dönemine girdikten sonra şikayetlerim arttık tan sonra gyrex 100 mg, günde bir tane tranko buskas 10 mg. Çok bunaldigimda iciyorum önerileriniz için şimdiden çok tessekkür ediyorum sagolun

Aydoga
bende şizofreni hastasıyım.
lustral
cedrina
norodol ve aripa kullanıyorum.
Allah yardımcın olsun

Bende psikoz hastasıyım yalnızca rexapin 5 mg kullanıyorum..

Yok kendim kestim ama iyiyim.Uykuda problem olmayınca.

Aydoga

Ben sadece Clonex kullanıyorum.Doktoruna sorarmısın hocam bu clonex nasıl bir ilaç diye

Hastalığa 2004 yılında yakalandım.2007 yılından bu yana clonex 350 kullanıyorum.Mutluyum bir sor istersen

artık ben de çıkamamaya başladım beni çarpuyorlar nefesleriyle birde izin almam gerekiyor görüntülerden

Aydoga gayrexi 800 miligrama kadar gunluk dozda kullanabilirsin daha fazlasını alma 1000 mg bunun sınırı ben öyle kullanıyorum atakların azalır sonrasında doktora git ilaç düzenlemesi yapsın bende her baharda atak geçiriyorum kendine telkinde bulun hasta oldugun için böylesin kendin yaratıyorsun bunları ilaçlarınıda aksatma azalır atakların 2-3 gun dediğimi yap duzelme olursa doktora git ilaç düzenlesin atakların geçmese eğer bunuda söyle ilaçlarını değiştirsin ben en son akineton 2mg gayrex 800mg invega 6mg travectiya iğne 350 mg düzeldim

Aydoga

Hastalığın atağa kalkması değil alevlenmesi dir o durum.

Hemen doktorunla görüş ilaçlarında düzeltme yapsın veya değiştirmek isterse değiştirsin yeniden tedavi başlasın.

"çok bunladığımda içiyorum" demişsin... Tranko buskası bilmem ama diğer ilaçlarını sürekli kullanman gerekiyor. Psikiyatride tedavi yarıda kesilirse hasta çok zor duruma düşer. En başa dönmüş olur. Allah muhafaza diyim...
Tekrar geçmiş olsun...

Üst Alt