Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şizofreni tedavisi görüyorum. Bakaya kaldım. Askerlik için ne yapmalıyım?
1991 dogumluyum liseden sonra askerligi 2yil teci ettirdim daha sonra raatsizlimlarim basadi okb rahatsizligiyla hastanelerde tedavi gordum ve 2014 yilinda intihar edip gata hastanesinde yattim daha sonra askerlik icin basvurdugumda saglik kuruluna cikip 1 yil erteleme verdiler ertemem 2016 yilinda bitti ve ben f29 organik olmayan piskoz tanisyla surekli tedavimedevam ettim darbeden sonra askeri hastaneler kapandi ve ne yapacagimi bilmiyordum zaten sizofren tadavisi gordugum ici evden cikamiyirdum disariya halen tedavim beytepe murat erti eker hastanssinde devam ediyor ve ben bakaya kaldim bununla ilgili ne yapabilirim muaf olurmuyum yoksa askerlik yaparmiyim
2013 yilindan beridir psikolojik tedavi goruyorum yasadigim pikiyatrik rahatsizliklardan intihar ettim ve gata askeri hastanesinde tedavi gordum sonrasinda askere gitmk icin muracat ettigimde cevremin tavsiyesi ile hastaneye sevkimi istedim gata askeri hastanesine sevk edildim ve bana 1 sene erteleme verdiler ertelem bittiginde 15 temmuz darbe olayindan onra askeri hastaneler devlet hastanesine cevrildi ve ben trafik kazasi gecirerek kaburgalarimi kirdim sonrasinda psikiyatrik tedaviye tekrar basladim suan ertelem biteli 2 3 sene oldu ve ben bakaya kaldim sizlere sorum sudur.BEN ŞUAN BEYTEPE MURAT ERDI EKER HASTANESINDE PSIKIYATRIK TEDAVI GORUYORUM DOKTORUM BANA f29 organik olmayan psikoz tanimlanmamistir ŞEKLINDE BIR TESHIŞ KOYDU SEN SUAN SIZOFREN TEDAVISI GORUYORSUN DEDI VE BANA BASLANGIC OLARAK INVEGA6MG ILAC YAZDI SONRAKI AYLARDA INVEGA 9MG VE AKINETON 2MG LIK ILAC YAZDI ben suan ani ofke patlamasi halisulasyonlar hatta uyanikken ruya gorme akliniza gelecek butun agresif davranislari yapiyorum askere gitsem duzelirmiyim veya muafmi tutulurum...
e devlet üzerinden askerlik işlemlerinizi başlatıyorsunuz.önce sağlık ocağına gidiliyor.orada şizofreni olduğunu söylersin.sağlık ocağı seni hastaneye sevk eder.sevk ettiği hastaneye tedavi gördüğün hastaneden alacağın epikiz belgelerini götürüyorsun.sağlık ocağının sevk ettiği hastanede sağlık kuruluna gireceksin.sağlık kurulundan çıkan sonuca göre askerlik durumun belli olur.
Merhabalar ben psikiyatrik rahatsizliktan dolayi 1 yil erteleme aldim ertelemem bitti suan tekrar askerlik islemleri ve hastaneye sevkimi isteyecegim nereye basvurmam gerekiyor once aile hekiminemi subeyemi yoksa e devlet uzerindenmi baslatiyoruz
Rosary simdi ben hangi yollari izleyecegim hastneye sevkimi isteyecegim tahmini kac gun surer nasil basliyacagim nereye basvurcagim
Raporlandı derken ben bu işleri hiç bilmiyorum Eğer raporlanır sen bana ne gibi faydaları olur
Önce takıntı rahatsızlığı ile başladı sonra birtakım ilaçları kullanmaya başladım daha sonra es29 organik olmayan psikoz tanımlanmamış diye Doktor Tes İş koydu
Merhabalat benimde bir sorum olucak banada 1 yil erteleme verdiler ankastiye bozuklugundan dolayi daha sonra tekrar basvurdum ankara ea hastanesine sevk ettiler. Ben beytepede psikiyatrik tedavi goruyorum 1 senedir ankara hastanesinden beytepe hastanesine dilekce yazildi bu kisi hakkindaki askerlik gorusunuzu diye ben ankastiyeden dolayi erteleme aldim suan tedavi gordugum hastane f28.organik olmayan psikoz tanisi koydu ve invega akineton ilaclarini kullaniyorum 2014 ten beridir psikiyatrik tedavim devam ediyor akibetim ne olir
Arkadaslar 2014 yilinda askerlikten ankastiye bozuklugu nedeniyke 1 sene erteleme aldim. Daha sonra saglik sorunlari nedeniyle istihatteydim. 2018 yilinda beytepede psikiyatrik tedaviye basladim doktor bana invega ilaci yazdi ve 5 aydir halen tedaviye devam ediyorum tum recetelerimde f29 organik olmayan psikoz tanimlanmamis yaziyor ve ilacin dozunu arttirdilar 8 kasim da tekrar askrrlik subesine gittim. Askerlik durumun bakaya dediler ve ankara egitim ve arastirma hastanesine sevk ettiler islem kisminda 3. Son islem diye yaziyor. Hastanede tedavi gordugum hastaneden askerlik durumuna iliskin yazi istediler beni tedavi eden doktor sen bu sekilde askere gidem3zssin dedi ve tedavi gordugum hastaneye gittim beni tedavi eden doktor oradan ayrilmis baska bir doktor askerlik durumuma iliskin su sekil bir yazi yazdi hastanemizde tedavi aliyor askerlik icin c dilimine uygundur diye ve bana seni askere gondereyim aslin basina gelir dedi azarladi vs tekrar sevk edilldigim hastaneye geldim psikiyatir doktoru benim sizofren tedavisi gordugum yerde ankastiye bozuklugu diye tani koydu isin ozu saglik kuruluna hic girmedim koltukta oturdum yazdilar cizdiler askerlige elverisli karari cikarttilar karara itiraz hakkim var nasil bir yol izlemeliyim