Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni teşhisi aldım ama yanlış olduğunu düşünüyorum! Rapor almak da istemiyorum.?

polynom

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
merhaba,

5 aralıkta heyete gireceğim 3 defa psikiyatri kliniğinde yattım (tanı şizofreni ama bence yalan). şu anki tanı şizoaffektif bozukluk,psikotik bozukluk.benim kendimden hiç şikayetim olmadı halüsinasyon da hiç görmedim ailemin benden şikayetleri oldu ama ve hastaneye zorla yatırıldım her seferinde.

bu raporu alsam mı almasam mı bilemedim süresiz olursa sıkıntı olur diye korkuyorum üstelik ama en önemlisi yalan söylemiş oluyor muyum kendime karşı allaha karşı topluma karşı yani haksızlık yapmış oluyor muyum ,neticede yalan söylediğimiz zaman bizden faturası farklı şekilde çıkıyor.ayrıca bu rapor ileride sorunlara da yol açabilir mi bilmiyorum

Son düzenleme:
ama şu da var, şizofreni hastaları hasta olduklarını kabul etmez, belirtilerinin biri de budur.
toplum insanın aynası olduğuna göre,
en yakınınız olan aileniz belki de sizde olumsuz bir şeyler görmüş olacak ki
hastaneye yatırmış, iyi olmanızı istemiştir, burada bir kasıt varsa onu bilemem tabi.

madem aileniz sizi anlamıyor zorla hastaneye yatırıyor,
üstelik okuyup diploma almış doktorlar size hak etmediğiniz hastalık tanısı koyuyor,
düşündüğün gibi hasta değilsen kimseyi kandırmış olmazsın;
bırak bunun sorumluluğu ve vebali onların olsun.

ahmet75

yani bırak rapor alma diyorsun,doğru mu anladım?
yani iyiliğimi isterler burada sorun yok ama iletişim kopukluğu olmuş olamaz mı atıyorum sen ingiltereye gitsen ,nasıl haberlerri olcak onların senden ,ruhları bile duymaz ,kalkıp yarın ta türkiyeden ingiltereye geldiğinde tak bu hasta bir yaygara bir kargaşa hemen hastaneye yatıralım.nasıl oldu şimdi bu?

bide ben askerliği yapmak istiyordum ama onlar sürekli sen yapamassın sen hastasın vs bi güvensizlik.

ahmet75

hastalığı kabul edip edememe organik ve inorganik diye sınıflandırılıyor.
kabul eden de var etmeyende.

arkadaş eğer şizofrense etmeyenlerden

mmmy1983

şizofren yazıyor tanıda 2 farklı hastaneden , kabul etmiyorum neden benim rızamla olmadı üstelik ailem halüsinasyon görmediğimi tasdik ediyor bazı şikayetleri vardı.para kazanamıyorum sanıyorum tüm problem bu.

@ahmet22
kardeşim 10 yıllık şizofreni hastasıyım hiç görsel halisinasyon görmedim bende. her belirti görülecek diye bir şey yok

şöyle düşün bir hastalık bu her bünyede farklı şekilde ilerler ki çeşidi de çok. her çeşidinin farklı belirtileri var 10 yıl önce bende şüphecilik hat safhadaydı ki ben paranoid tipim sen belki başka bir tipe yakalandın ki yukarda şizofreni değil de piskozdan filan bahsettiğin o da şizofreni genellemesi için başka bir boyut

eğer yine de ikna olamıyorsan çok kalieteli bir doktora bir profa gidip sıkıntıları dürüstçe anlat böylece kendinden emin ol derim

geçmiş olsun

atanamama dışında bi skıntım yoktu. :(

kendimce

sen hastasın arkadaş şizooefektif o da şizofreni gibi bir şey agır bişey psikoz sun sen diger psikotik bozukluk diye geçer kitaplarda
neyin peşindesin

arkadaş şizofreni her hastada aynı halisinasyonu ,hezeyanı işitsel sesler bir olmaz her insanda farklı olur bu 5 parmagın 5 i birmi kişilik karekter mizaç huy zeka bunlarla harmanlanıyor şizofreni benim halisinasyonum farklı bir diger şizofreninin halisinasyonu farklı olur

çalışana iş çok çalışmayana mazeret çok
git simit sat:cool::cool::cool::cool::cool:

Üst Alt