Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni teşhisli 2014 tarihli raporumu yenilersem oranım yükselir mi?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2019 da engel oranları değişti. Bana 2014 te tedaviyle kısmen işlevsel yazıp 100 de 45 oran verdiler. 2019 sonrası engel oranları güncellendi . Kısmen işlevsele 65 oran veriyolar. Sizce yeniden rapor alsam yüzde 65e yükseltirlermi raporumu. Deneyen varmı aranızda
Not:sadece şizofreni değil şizoeffektif içinde 65 oran veriyolar kısmen işlevsele. 3 senedir tedavi gördüğüm doktor sende ayriyetten depresyonda var dedi o yüzden şu anki tedavi gördüğüm hastalık şizoeffektif bozukluk depresif tip olarak geçiyor.

Doktorlar yukseltmezler bnde aynı basvuru yaptım yukseltmedıler %45 oranda kaldım bosuna ugrasma aynı hastalık bendede var yukseltmedıler elındekınden olursun yoksa dıkkat et

eğer tedaviyle devam eden yüzde 65 ise neden yükseltmesinler ki mantığa aykırı değil mi ya da kanuna

bence yükseltilmesi gerekiyor çünkü nasıl bir hastalık oranı düşüyorsa ve gidip yeni rapor çıkarmak istediğinde o güncel orandan hesaplanıyorsa
bu da aynısı mantıken
senin hastalığın karşılığı ne ise oranı onun verilmesi gerekiyor
ben böyle düşünüyorum

mehmet_ea
Kardeşim yerinde olsam şansımı bi denerdim,en kötü ihtimal tamamen düzeldi dese bile %45 oran var,hiç bişey kaybetmezsin

şaşkına katılıyorum şimdi rapor cetvel oranlarına baktım şizofreni düzelmiş olsa bile en az yüzde 45 veriyor kısmen düzelmiş ise yüzde 60 mı 65 mi aklımda kalmadı böyle bir oran veriyor çok iyi

Üst Alt