Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ve anksiyete olarak 2 hastalıgım var. Ikisine de oran verilir mi?

toprak01

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Cümleden selamünaleyküm değerli arkadaşlar.Ben kısa ve açık lafı uzatmadan birşey sormak istiyorum.

Şizonfreni hastasıyım % 80 süreli raporum var aynı zamanda anksiyete hastasıyım eylülde heyete girdiğimde anksiyete ve şizofrenden iki hastalık için raporda oran almam mümkünmü.

Şişmdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım

eğer hastalık aynı değilse yani birbirine bağlı değilse evet alabilirsin

Aynı değil sarasota kardeşim.Ben ilaç reçetelerini hep biriktiriyorum ki heyete girerken tedavi gördüğümöü ispatlamak için.Sizce bunları heyete sunmamda aksi bi durum olurmu ki.Bilgilerinizi rica ediyorum arkadaşlar

kardeşim tabiki raporlu ilaçların varsa heyete sunacaksın bunun sana faydası olur mutlaka

şizofreni rahatsızlığından en az % 45 alırsın kullandığın ilaçlarla ilgili ne tür reçete varsa onu doktorlara göster büyük ölçüde faydası olur dediğim gibi şizofreniden en az ama enaz yüzde 45 rapor alırsın diğer rahatsızlıkların varsa söle baltazar formülüne girer ve oran dahada yükselir

geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin

Çok teşekür ederim değerli kardeşleirm dostlarım.İlgi ve alakanız için ALLAH razı olsun.Bir sorum daha olacak affınız ola sizi sorularımla sıkdıysam.Arkadaşlar raporum Eylül ayında bitecek en erken nezaman başvuru yapabilirim yeni rapor almak için ve müracat edeceğim yer yine aynı hastanemi olmalı.Saygılarımı sunarıl cümleden Selamünaleyküm

Tedaviye rağmen çalışma olanağı olmayan şizofren oranı nekadardır lütfen yardımmm

Selamünaleyküm değerli dostlar.2 senelik süreli şizofren raporum 10 gün içerisinde bitiyor.Ve ben bugun yeni rapor hiçin üniversite hastanesine gittim.Hiç heyete felanda sokmadılar kağıtta yanlız ''Tedaviye rağmen çalışabilir durumda olmayan'' yazısı yazıyodu ve doç.dr imzası ve kaşesi vardı.Benim anlamadıgım bana % kaç oran verirler eski raporum %80 di.Sizce bu ne olabilir süresiz olma ihtimali varmıdır.SAYGILARIMI arz ederim

tedaviyle çalısma olanagı vermıyorsa %80 agır engelli raporu alırsın

Anladım Ahuse kardeşim.Peki benim oran düşerse itiraz etme hakkım oluyormu??

Üst Alt