Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ve OKB için kullanılan "Abizol 30 MG" neden hep gece kullanılmaktadır?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
350
Şizofreni ve OKB için kullanılan "Abizol 30 MG" neden hep gece kullanılmaktadır?

5-6 yıldır ABİZOL 30 MG kullanmaktayım. Çeşitli dozlardada kullandım.

"İSTEMEDİĞİM DÜŞÜNCELER GELİYORDU AKLIMA KULLANMAYA BAŞLAMADAN YILLAR ÖNCESİ"

Bu ilaçı ben sürekli "GECE" kullanmaktayım. Bu ilaçın sürekli gece kullanılmasının bir sebebi varmıdır sizce arkadaşlar?

Acaba GÜNDÜZ kullanmamız bir sorun oluştururmu?

doktorun bir bildiği vardır ben abizol kullanırken sabah veriyordu... doktor kafasına göre vermez ....

Abizol (aripiprazol) uyku haline sebep olur.fiziksel aktiviteleri olumsuz etkileyeceği için genellikle gece reçete edilir.
Ancak illaki gece reçete edilecek diye bir kaide yok...

Sabahları uyanır uyanmaz içiyorum.Bildiğim kadarıyla tüm şizofreni ilaçları uyku hali ve uyuşukluk gibi etkiler yapıyor.Abizol ün sadece gece içilmesi gerek diye birşey hiç duymadım.

ASUMAN0

Bu ilaç başka hangi hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır.

Benim bildiğim kadarıyla bipolar bozukluk için de veriliyor.

Dozu GÜNDE EN FAZLA 30 mg olacak şekildemi kullanılmaktadır? Sizler bu ilaçı günde kaç MG olarak kullanmaktasınız?

Günde 30 mg kullanıyorum.En fazla ne kadar kullanılıyor bilmiyorum.

bipolar hastasıyım, sabahları 10 mg abizol kullanıyorum, yeni başladım. Ben de ilacı akşam almak istiyorum ancak doktorum abizol uyku yapmadığı için sabah kullanmamı söyledi. Biraz kullanıp değerlendireceğim

nick_

Doktorun ne diyorsa o kardeş...için rahat olsun.

Ben sabahta kullandım akşamda.

Üst Alt