Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni ve zihinsel hastalığımın oldugunu düşünüyorum. Ne yapabilirim?

Solmira

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar

ben 1992 doğumluyum dogum esnasında ölmek üzere iken zor kurtulmuşum ve sonrasında zekadan dolayı çok sıkıntı çekmişim. mesela okuma yazmaya çok geç çıktım alay konusuna alındım okulda sonra okulu beceremedim ve bırakmak zorunda kaldım. çünkü benim kafam almıyor birşey beceremiyorum ve anlayamıyorum hiçbir şekilde

babam beni terziye sanayi ye berbere bayan kuaförüne bilgisayarcıya verdi ama ben yıllardır durmama ragmen oralarda hiçbir şey ögrenemiyorum kafamı kullanamıyorum yani bir lamba düşünün arada bir geliyor gidiyor

kendi kendime konuşmalarım oluyor insanlar bazen yolda bana garip garip bakıyorlar sonra agzım sussa bu sefer kafamdan konuşmaya başlıyorum yada mırıldanıyorum karşımda biri varmış gibi olmuyor bu durum otomatige baglamış vücud kendini kendi kendime birden gülmeye başlıyorum bi ara bıçak alıp karnıma saplayıp kendimi öldürecektim hatta sebep olarak ortada birşeyde yoktu yaşamak istemiyordum

erkek kardeşimde de zihinsel engellilik var özel hastanede tedavi görüyor %50 engeli var ama süreli onunki

ben doktora gitmiştim bi ara durumumu anlatınca bana anti depresan veriyordu bir işe de yaramıyordu zaten ben bu durumlarımdan dolayı çok sıkıntı çektim çok iş degiştim çalıştırmıyorlar çünkü halamda da var babamda da var zeka geriligi ama onlar kabullenmiyorlar

kardeşimle ilgilenen özel hastane başhekimi anneme sormuş diger çocuklarında böyle birşey var mı diye annem de beni anlatmış doktor beni de görmek istemiş ben de korkudan gidememiştim. öyle ki kapı ziline karşı bile öfkeleniyordum

ben bu durumda ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim daha uzun uzun yazmak istemiyorum ama hakikaten bende de zeka geriligi yada şizofreni gibi bir durum olabilir mi anlattıklarımdan ne gibi bir sonuç çıkıyor şimdiden teşekkür ederim

Şizofreni degil buda ağır deprasyon gıbı geldı bana sonucta kendıne karsı bır umutsuzluk ve durumunu ıcsellestırıp karamsarlıga kapılıp yalnız kalmıssın buda sende sıkıntılara neden oluyor gıdın tedavı gorun zıhınsel gerılık varsada anlatın doktara rapor felan alabılıyorsan engellı sınavına gırersın hızmetlı olursun

Üst Alt