Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenide %45 rapor almanın olumlu ya da olumsuz sonuçları!?

Duman6Kestik

Yasaklı Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Alırsam otobus karti beleş
Aöf harc ödemem
Erken emekli olurum
Ekpss girerim
Mirasta sorun olur mu %45 raporum olsa
Zaten benm dusuncem %45 rapor alacağim yönünde iki türlü oran varmış şizofrenide %45 ve %80 diye. %80 vereceklerini hiç zannetmiyorum

Babaannem alma dior biri duyar görur fln diye kız vermezler vs.

Ruhsal duygusal %45 raporundan bahsediyorum

babaanne haklı :) ellerinden öperim..

yukarıda yazdıkların ve kız almak çok önemli mesele değil işini de hayatını da etkiler diyeceğim: Şahsi görüşümdür...
Hastalığınız hayatınızı çok etkilemiyorsa rapor hiç alma..

Ama bu konuda aynı sorunda olupda tecrübesi olan varsa yazsın daha iyi.

Aynen. Hastalik var ama çalişabiliyorum. Heyet raporu randevusunh iptal ettiriim
Evlenirim heralde 40 yaşima kadar. 40 yasimda gider alirim. Zaten doktor kronik psikotik bozukluk diyor omür boyu ilac kullanicam.

rapor alma.senin konumundaki biri hiç almamalı.annenin vasisi ol. elinden geldiğincede çalış. sıkmadan çok yormadan...

Arkadaşım ben de seninle aynı dertten muzdaripim ve ben rapor aldım kronik psikotik bozukluktan eğer iş sıkıntın yoksa hiç almamanı tavsiye ederim özellikle bizim ülkemizde psikiyatrik problemler çevrede sorun yaratabiliyor.

Ben aldım, ama ben çaresizdim iş bulamıyordum onun için aldım, ekpss ye girdim. Sana söyleyebileceğim şey çok zor durum da değilsen almaman. Babaannen haklı. Millete anlatamazsın.

+1

bir bilenden duymak her zaman iyidir...

birde ekpss ile atanmanın garantisi yok. rapor alıp engelli olarak çalışacam diyorsan o zaman o zaman da "beden işçisi" olarak çalışmaya talim olursun yalnız senin için değil ben üniversite mezunuyum ve aynı durum geçerli ...

ben şu an yeni rapor alarak sağlıklı olduğuma dair rapor almayı planlıyorum ama bakalım ne olcak.

Özel sektörde ortopedik engelliler gibi kabul görmüyorsun. Daha bugünkü görüşmemde yine biz ruhsal duyusal engelli almıyoruz dendi yüzüme. Tofaş' a, Renault'a mal veren ünlü bir plastik firmasının insan kaynakları temsilcisiydi bunu söyleyen. Belki yüzüncü bu karşılaştığım. Ayrıca özel sektörde engelliler için %97 felan mavi yaka pozisyon açıyorlar ve genelde mavi yakalılar içinde bile en kötü, en vasıfsız meydancılık, hammallık gibi pozisyonlar oluyor bunlar.

ahmet22 alehandroevet haklısın zaten heyet randevu kağıdını götürdüm hastaneye iptal ettirdim.
LKA evet. Ruhsal duygusal raporu ve de askerliğini yapmamış olanı fabrikalar kabul etmiyor. Ayrıca ben de bursadayım.

Üst Alt