Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenide bilinç kaybı deneyimleriniz nedir?

acrl79

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
1.5 yıldır sizoaffektif tanısıyla yasiyorum benim ataklarim bilinç kaybı ile oluşuyor şöyle örnek vereyim geçen hafta 2 hafta önce ise başladım geçen gün atak geçirdim geçirmişim makinayı kapatmisim ve 150 mt ilerdeki otobüs durağında oturmusum yani kendime geldiğimde oturuyor idim patrona hastalığımı anlatmak durumunda kaldım ve sonuç kabullenmedi çıkardı işten yani ataklarim bu şekilde oluyor benim bilinç kaybı şeklinde oluyor bir müddet sonra kendime geliyorum bu bazen 2 3 günü buluyor kopukluk oluyor sizde böyle atak yasadinizmi ıyi günler
.
.
Kullandığım ilaclar: xeplion 150 mg depo iğne
Lustral 100 mg orvyra 10 mg cedrina 200 mg

böle patronları kiniyorum...yardım etmek anlamak yerine isten çıkarmış...😾...pis patron ne olcak ....😾

çok geçmiş olsun... .dikkat et kendine ....acrl79...😌...

Bir çok ilaç denedim doktorunuza Clonex sorun.12 yıldır ses görüntü koku yok sadece takıntı var

acrl....iskurdan is bakmayı dene ...belki anlayışlı olurlar bu tür durumlara....tam bilemiyorum da...

acrl79

Geçmiş olsun, Ben 17 yıldır aynı ilaçla devam ediyorum(Solian 200 mg.). Hastanede yatarak tedavim oturtuldu/oluşturuldu. Şizofreni hastasıyım. Yazdığınız ilaçları hiç kullanmadım. Yaşadığınız olay ciddi sonuçları da olabilecek bir şey. İş bir şekilde hallolur ama bu tarz bir olay sizin ilaç tedavinizin yeniden oluşturulması gerektirecek kadar ciddi bence. Belki hastanede yatmanız da gerekebilir. Ama iyi bir ilaç, yaşamak için motivasyon ve uğraşacak bir iş/hobi size iyi bir standart sağlar zaman geçtikçe.
Bence durumu takibinizi yapan veya hikayenizi bilen psikiyatrla görüşmeniz isabetli olur.
Burada biz hastaların birbirine vereceği tavsiyeler hastalığımıza biraz makyaj yapmaktan öte değildir.
Yanlış anlamayın lütfen: Bence sizin profesyonel yardıma ihtiyacınız var.

acrl79bu bilinç kaybı dediğiniz psikoz oluyor yaklaşık 1ay bu şekilde bilinc kaybıyla gezdim ne yaptığımı bilmiyordum sürekli söylerim arkadaşlar hastalığınız gizleyin yoksa işten cıkarırlar derdim neyse gecmiş olsun tanım f20-8şizofren inşallah psikotik ilacları tam ve dogru miktarda alırsanız bilinc kaybı yaşamanız zor olacak gecmiş olsun

Sorucam tesekkur ederim

6 ay solian kullandım dr sonra değiştirdi ilginize teşekkür ediyorum

Ruhsal oldumu herkes farklı bakıyor zor yani

Katılıyorum size ama yapicak bi şey yok ilaçlarımı tam saatinde aliyorum

herkese öncelikle çokk geçmiş olsun...benim merak ettiğim işyerinde veya aile içi hayatta fevri kavgacı oldumu haklı dahi olunsa hemen''o zaten kavgacıdır kesin o başlatmıştır haksız odur''denilip hemen kafadan haksız görülür insan maalesef haklı da olsa bu tutumundan dolayı...birde şizofren gibi ciddi bir hastalık oldumu iş daha da zor olur gibime geliyor açıkçası?..şizofren arkadaşlar yanlış anlamassanız bu durumlarla karşılaştınızmı hiç bugüne kadar,yani haklı olup da sırf bu hastalığınızdan dolayı önyargı oluştumu hiç sizler için iş veya aile arkadaş hayatı içinde??

@deathlesd olmazmı şizofrenler in 100de90ı Bi haksızlıkla karşılaşssa bile susuyor örnegin ben iş yerinde dalga konusu oldum adamla tartşdan bu şizofren atıp gitsin diyecekler cocukları ırz İcin sabredşyoruz

acrl...takma hastalığına tuhaf bakanlari...asıl tuhaf olan kendileri bence ....bilmedikleri bi hastalığa önyargılı bi şekilde tuhaf olarak baktıkları için....tuhaf olan onlar bence ...😌....hem de çok tuhaflar....😹

insan araştırır dimi....nedir bu hastalik...daha çok kimlerde görülür...hangi dahiler de var bu hastalık....bii arastirir yani insan dimi....okumayı sevmedikleri için sanırım arastiramiyolar...😌.tabi tuhaf bakarlar ....😹😹😹...tuhaf şeyler ne olcak ....😹😹😹

Son düzenleme:
Üst Alt