Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreniden %40 ve üzeri rapor almak mümkün olur mu?

dalgıç2

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
merhabalar . ben şizofreni hasdtasıyım ilaçlar sayesinde iyileştim ekpss için rapor almayı düşünüyordum sizce rapor verirlermi acaba verirlersede oran yüzde kaç olur

% yüzde kaç olacağını gideceğin heyet belirler. Biz buradan nasıl anlayalım.?

sen anlayamazsın perseküsyon bey. ama ben anlarım ilaçlarını kullanıyorsa çalışabilecek durumdaysa %45 alır. çalışamayacak durumdaysa &80 alır çalışıp çalışamayacağını doktor zaten kendisine söyler.

dalgıç2

Sen çalışmak iste yeterki(BU ARADADA İLAÇLARINI
DÜZENLİ KULLANMAYA DEVAM ET Kİ RAPOR ALMAN KOLAYLAŞSIN)

ALIRSIN EN AZ yüzde 45. Çalışmak istetsen eğer bu.

oguz442361

Oğuz bey Ben de %45 şizofreni raporluyum Ama şizofren olup %70 %80 özür dereceli raporu olanlar da var. Ben aradaki bu farka vurgu yapmak istedim. Bütün şizofrenleri kapsayacak sabit bir özür derecesi verilemez. Mesela bende halusünasyon hiç olmadı ama bunu yaşayan insanlar tanıyorum Bunun gibi (hezeyan vs) bazı belirtiler her şizofrende görünmez O yüzden doktorlar böyle durumları da göz önüne alarak özür derecesine karar verirler...

Ilaclarini duzenli aliyorsan. Kontrole gidiyorsan mininum yuzde 45 kesin alirsin. Doktor sana sorar calisabilirmisin diye. Calisamam dersen yuzde seksen verir ama genelde hasta pasif kalmasin diye vermiyir doktor. Bu oranida yuzde 45 i hic bir hastane dusuremez. Sizofreni kalicidir. Bir suru yonetmelik degisti ama sizofreninin oranlari hic degismedi.

Test yapacaklar testi boş bırakma yüzde 45 verir doktor

psikozlar şizofreni agır hastalıktır hemşerim yıllarca yönetmelik degişti psikozlarla şizofrenin puanı degişmedi rahat ol en kötü 100 de 45 alırsın biz gercek hastalara her zaman yardımcı oluruz

bende on yıldır cin görüyordum gittim hastaneye bir yıl içinde tedaviler takipler sonucunda yüzde 45 şizotipal rahatsızlık var deyip, psikoz dan oran verdi
raporda. halüsyonlar görüyor sesler işitiyor diye özellikle de yazmışlar

bir yıldır raporum var yinede ilaçlarımı kullanıyorum
iyi olana kadar da kullanacam

benim toplam rapor oranım yüzde 71
yüzde 45'i psikoz

testler vs tektiklerden sonra eğer uygun görünürse yüzde 45 alırsın raporunu

skolyoz sizede psikiyari doktoru rapor verirken calışabiliyormusun diye sordumu bu bu hastalıklar icin bu soru bir gelenekmi bana sordu 100 de80 verecekti calışacam diye ısrar ettim psikozdan 100 de45 aldım

hiç bir şizofreni ben şizofreniyim demez.çünkü şizofreni kişiler bazı şeyleri o kadar net görüp duyarlar kimse ona hasta olduğuna inandıramaz..ben şizofreniyim deyen kişi aslında psikoz yaşıyordur..

izmirdeki

haklısınız bende şizofren olduğuma inanmıyordum taki ilaçların etkisiyle kendime gelene kadar

Üst Alt