Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreniden %80 raporum var ama Ağır Özürlü ibaresini kaldırmışlar!?

toprak01

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selamünaleyküm arkadaslar. Sizden bir ricam olcak.

Ben zonguldakta yaşıyorum önceden bakım parası aloıyodum sonra raporun süresi bitince tekrar burdan yeniş rapor için müracaat ettim ve bana % 80 tedeviye ragmen çalısma olanagı olmayan raporunu verdiler. Fakat raporumda ağır özürlü değil denmiş

Mesela Ankaraya gidip ordaki hastaneden alsam başka ilde oldugu için itiraz etmem gerekiyomu
yoksa yeni rapor için direk müracaat edebilir miyim.

Lütfen ALLAH rızaıs için bilgilerinizi rica ediyorum. Rapoum olsa dahi başka bir ilde başka bir hastaneden tekrar rapor almam için itiraz etmem gerekiyomu yani..

Saygılar

heyet kurulumu verdi 100 de 80 sana toprak

evet heyet verdi egos45 kardeşim lütfen bilgilendir beni rica ediyorum yardımcı ol

itirazda edebilirsin yeniden raporda cıkartabilirsin toprak kardeşim canını sıkma hiç

hastanede yattım 23 gün ruh sağlığım bozuk epikriz raporum: hasta atipik psikoz ile sesler duyma,yerinde duramama,durgunluk,içe kapanma garip hareketler yapma,intihar girişimleri,gırtlağa bıcak dayama nedeniyle hasta kendi isteğiyle yatırılmıstır.kendi isteğiyle basvurmus ilk yatıs poliklinikten izleniyor ilaçlar 2007 den beridir kullanıyormus bilinç acık koopare oryante görünümlağan duygulanım duygu durum:künt:algılama:işitsel hal +kendi kendine konusmalar emir veren sesler düşünce akışı paranoid sanrılar hasta hastanemizde psikotik tanısıyla izlendi ve hasta hastanemizden salah halinde babasına taburcu edildi toprak kardeş bana ne verirler sence

İtirazı rapor çıkarttığım ilemi yapcam yoksa herhangi bir ildeki sağlık müdürlüğüde olurmu kardeş snein için sakıncası yoksa birebir konuşabilirmiyiz facebookda.Konusdukdan sonra silebirlirsiniz istiyosanız ama lütfen soru cvb şeklinde konuşmam gerek sizinle

itirazı cıkardığın raporla il sağlık müdürlüğüne yapıcaksın toprak evet aynen öyle onlarda seni hastaneye sevkedecekler

Egos lütfen facebookda bana 10 dk ayır rica ediyorum öğrenmem gereken şeyler var lütfen

serbay karakoç egos eğerkki bulamassan serbay85-67@hotmail.com yaz facede arama butonuna çıkar kardeşim hemen ekle bekliyorum olmazsa sen bana verirsin ben eklerim ALLAH razı olsun senden

lütfen yardımınıza ihtiyacım var rica ediyorum

paranoya;

rapora itiraz ettikden sonramı girmeliyim paronoya

itiraz et oldu sa iyi olur olmazsa başka hastaneye git ordan rapor çıkar evde bakım için giderken yanına epikıriz raporlarını götür ilaç raporlarını öbür raporu götürüp gösterme

Merhaba Paranoya kardeşim.İlk raporumda ağır özürlü yazıyor onu göstersem olurmu acaba yeni rapor sistemde gözükürmü eski raporu göstermem daha iyi olurmu yani.Paranoya kardeş ALLAH rızası için facebookda senle soru cvb şeklinde konuşalım sormam ve öğrenmem gerekenler var sizden rica ediyorum.Bu iyiliği benden esirgemeyin .Beni facebookda ekleyin konuşldukdan sonrada silebilirsiniz isterseniz.Lütfen sizden rica ediyorum acil olarak bilginize ihtiyacım var saygılar.Facebok adresim: serbay karakoç isimden bulamazsan serbay85-67@hotmail.com yaz facebook arama butonuna ordan hemen bulursun beni.Teşekür ederim ilgin için

Üst Alt