Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni'den malülen emekli olan var mı?

Enengin0658

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Şizofreni'den malülen emekli olan varmı?yada rapor alan %kaç rapor aldınız?

Ben şizofreniden malulen emekli oldum. Daha yeni kontrol muayenesine girdim Sonucu bekliyorum.Sizofrenide iki oran var.Tedavi ile çalışan 45 Tedavi ile çalışamayan 80 Malulen emeklilik çok zor prim günleriniz tamamsa yilinizda dolmussa engelli olarak emekli olmanızı tavsiye ederim

Malulen emekli olabilmek için en az yüzde 60 iş gücü kaybı istiyorlar.Engelli emekli olabilmek için yüzde 40 raporunuzun ve vergi indiriminizin olması yeterli.Ayrica malulen emeklilikte kontrol muayenesine tabi tutuluyorsunuz. Engelli emeklilikte çok sık istenen bir durum değil kontrol muayenesi diye biliyorum.Daha iyi bilen arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsin lütfen

Ben şizofreni hastasıyım.Vergi indirimim yok almam şart mı???

80 raporu olan bir şizofrene tamam kontrol konuyor diyelim ama 45 raporlu bir şizofrene neden konuyor onu anlamadım zaten iki oran yok mu bu hastalıkta yanlış mı ?

Vallahi doğru diyorsun ama SSK nin işlerine akıl ermez

Üst Alt