Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreniden malulen emekli olup kontrol muayenesine giren var mı?

Aydoga

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Şizofreniden malulen emekli olupta kontrol muayenesine giren varmı? Varsa deneyimlerinizi paylasirmisiniz.

Aydoga

Unutmayın, kontrol muayene tarihinden 4 ay önce SGK'ya gidip hastaneye sevk almalısınız. Aksi halde kontrol süreci uzar ve maaşınız o arada kesilir.

45 oranlı bir şizofreni hastasına kontrol konmasının mantığı nedir hep merak etmişimdir .:confused:

Acil yardım

Merhaba benim malulen emeklilik onaylanmış.Fakat ara karar verilmiş bu ne demek bilenler Allah rızası için yardım etsin lütfen

Aydoga
Malesef bu malulen emekliliğiniz onaylanmış anlamına gelmiyor. Büyük ihtimalle kurul raporunuzda bir eksiklik, yetersizlik gibi ikna olmadığı bir yere takıldı ve sizden ya bir iki tetkik, isteyecek, ya da yeni bir hastaneye sevk edecektir.

siz neden malulen emeklilik istediniz ki. vergi indiriminiz yokmuyudu. vergi indiriminden emekli olsaydınız. piriminiz mi azdı

Aydoga

Bir defasında ben heyet raporu (sıhhi izin raporu) alırken malulen emekli olmuş birisi (şizofreni hastası) kontrol muayenesine gelmişti yeniden engelli raporu çıkaracaktı.

Üst Alt