Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreniden ve şizoid kişilik bozukluğundan hangi oranda rapor verilir?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
ben şizofreniden %45 aldım .ama ben çalışamıyorum . ve çalışamadığımıda rapor yazanlara söyledim. şizofrenide çalışamıyosan %80 vermiyolarmıydı bunu öğrenmek istedim.

Benım yuzde 80 ama ben calısabılıyorum sımdı ekpss ıle atanırsam calısamıyackmıyım

şizofrenide %80 veriliyor ama sizin rahatsizliğiniz şizofrenimi çok çeşitli pskolojik rahatsızlıklar var doktor ne diyprsa o verilyor yuzdelik dilimleri onlar belirliyor

şizofreni yazıyo raporda bide tedaviyle çalışma olanağı veren. hangi tedavi beni çalıştıracak ki bu güne kadar bir sürü tedavi gördüm.

mehmet %80lik raporu ne için kullanıcaksın sana tavsiyem ilaçları kullanmaya devam et,vücudunu zorlamadan yorulucagın şekilde bir işe gir. işe odaklanırsan kafan rahat olur 1-2 hafta bir işte çalış tavsiye ederim. bende psikotik bozukluktan tedavi görüyorum pc bagımlılıgıda var ama son 6ay çalıştıgım işte pc basına oturmadıgımdan daha huzurlu,sakin,normal zaman geçiriyordum. not engelli kadrosundan iş başvurusu yapabilirsin www.iskur.gov.tr

bakin isinizi gucunuzu gorebiliyorsaniz ve ev isini disardada tam olmasada yarim donemli calisabilme imkanin varsa o oran dogru

BESİMBİCER RAporumu devletten maaş alkmak için kullancam kardeşim.ben çalışamıyorum maddi durumuzda iç açıcı değil.bide ben çalışamayınca sıkıntı oluyor.bide ben ne çalışabiliyorum nede okuyabiliyorum lise sındavında 450 puanla iyi bi lise kazanmıştım ama okuyamadım 12 dersten 10 u birdi.şimdi bizim okuldan çıkanların en salağı mühendis oldu bense fabrikada amellik bile yapamıyorum.

mehmet_ea;

o halde bu çalışamadığın durumu pskyatri doktoruna ifade etmen gerek. sözlü veya görsel olarak. şizofreni hastalığının çeşitlerine göre hastalıkları nasıl oluyor bilmiyorum

bana 100 de 50 verdiler
çoğul madde kullanımına bağlı psikotik bozukluk çoğul madde derken alkol ot

3 kere atak geçirdim 4 kere yattım bakırköy de

saçma düşüncelerle insanlar arasında gezdiğimde oldu

mesela kendimi atatürk sanıodum

3 4 senedir 2022 maaşı almaktayım
bide otobüs metro kartım var bedava

mehmet maaş almanın bazı şartları var
mesela evdeki toplam gelir kişi başına 255 lirayı geçmemesi lazım bide
evde emekli sigortalı çalışan varsa alamassın maaş
bizim evde ne çalışan var ne emekli hiçbi mal mülk te yok

ablamın yardımıyla geçnioz kıt kanaat

gerçi annem babam seneye 65 yaşına gircekler onlarada 65 yaş maaşı bağlatcaz
3 ayda 450 tl ikisininki seneye bin lira yapar

şizoidin rapor oanı kaçtır

ben şizofreniden yüzde 45 rapor aldım . yanlız ben hem şizofreniyim hem şizoidim. şizoid oldumu raporverirken atlamış olmalılar. şizoid oldum için yüzde kaç eklenir üstüne?

Üst Alt