Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenilerin özel sektördeki iş hayatına dair tecrübeleri

Fatih4972

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadașlar benim şizofreniden çürük raporum var özel sektörde işe girmekte zorlanırmıyım çünkü sitedeki yorumları okudum kimisi zorlanırsın demiş kimisi öyle şey olmaz demiş cevaplarınız için teşekkür ederim herkese iyi bayramlar

Kardesim belliki yasin daha 19 20. ozel sektorde askerligi yaptiysan veya bedelli yaptiysan veya curuk aldiysan farketmez. yaptim der gecersin. kamu olsa askerlik durum belgeni gostermen lazim ama ozel de boyle bir sey yok. sen hastaligindan oturu bir sıkıntı yasamiyosan saglik acisindan gerisini dert etme derim.

İş yerine şizofrenim dersen işe almazlar normal kadroda işe girmeye calış senin hastalıgın dışardan belli olmuyosa hic söyleme işe giriş icin raporuda özel polikilinikten al söyleme hastalıgını

askerlik durum belgesinde zaten yazıyor ya benden askerlikle ilişiğim olmadığına dair belge istenirse
muhtemelen almazlar

kamuda çok didiklerler ama özel sektör de kendini çok deşifre etmeszen kavga olaylarına çok karışmassan öyle aman aman etkilemez seni kardeşim bence..geçmiş olsun kolay gelsin.

Üst Alt